• 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalendarz Urzędniczy
Uzupełniłem skład Rady Republiki III kadencji, która zakończy się 8 maja 2021 roku.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
W związku z brakiem możliwości dalszego sprawowania funkcji odwołałem Akrypę ze stanowiska Prezeski Policji Krajowej mianując jej następcą Iana, który, mam taką nadzieję, doprowadzi do wdrożenia w życie założeń reformy tej instytucji.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ku chwale Ojczyzny, Panie Prezydencie!
Dodano do stosownej grupy...
Liczę na dobrą współpracę nowego oskarżyciela publicznego z RR, tj. przede wszystkim wnoszenie aktów oskarżenia, tam gdzie to zasadne. God speed!

Następujące zmiany:

Karol rozpoczął dziś nową kadencję w Radzie Republiki
Ja rozpocząłem nową kadencję jako Lew Wolnogradu
Dodałem Ronona jako tymczasowego Burmistrza Bengazi
Wraz z obywatelstwem Akrypa utraciła funkcję w Gabinecie
Ametyst Faradobus

Dodałem Ronona do składu Rady Republiki.
Ametyst Faradobus

Wpisałem Akrypę jako Prezeskę Policji.
Ametyst Faradobus

Wypadałoby uzupełnić kalendarz.
Ametyst Faradobus

Coraz bardziej rozumiem Führera, który był dumny z unikania i ignorowania urzędników (czytam aktualnie wspomnienia Speera). No ale OK, wieczorem uzupełnię.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości