• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz?
Może dojdzie do odrodzenia Jahołdajewszczyzny.
Z wymienionych wcześniej to najchętniej widziałbym oczywiście powrót Fryderyka - wybitnego bialeńskiego polityka i wiceprezydenta oraz Macieja Kamińskiego, który był jakby nie patrzeć filarem Bialenii.

A z osób niewymienionych - Thomas van der Lis. Mam nadzieję, że kiedyś wróci i znów będziemy mogli współpracować z Tomkiem Wink
Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.
(20-02-2022 19:30)Eddard Noqtern napisał(a): A z osób niewymienionych - Thomas van der Lis. Mam nadzieję, że kiedyś wróci i znów będziemy mogli współpracować z Tomkiem Wink

Wracał w ostatnim czasie chyba z pięć razy, za każdym razem żądając natychmiastowego oddania mu stołka trenera i dowództwa floty, by po chwili zniknąć. Najpewniej w tym roku zobaczymy go jeszcze kilkukrotnie.

Tylko nie AIDS… Proszę, nie wzywajcie jej. xd
Wiem, moja babcia była przeciwniczką Pana Prezydenta, ale lepiej ją w tym nie naśladować.
(20-02-2022 19:32)Adam Aleksander II napisał(a): Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.
Nie mam z nią żadnego kontaktu. Z tego co wiem, nikt nie ma.
Czas zielonej rewolucji nadchodzi, niedługo zabrzmią w złoty róg i powstanie naród bialeński.
(20-02-2022 19:34)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):
(20-02-2022 19:32)Adam Aleksander II napisał(a): Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.
Nie mam z nią żadnego kontaktu. Z tego co wiem, nikt nie ma.

To szkoda, może kiedyś zachce powrócić do mikroświata.
Jedna z niewielu postaci w mikro, której nie wyśledzono w realu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości