• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Świecki Kościół Wandejski – Archiwandezja Karnowic
Czy sanah jest wykonawczynią wandną czy niewandną?
> Czy sanah jest wykonawczynią wandną czy niewandną?

Pierwsze pytanie, i już wkraczamy na tereny zaawansowanej Wandawissenschaft.

Ciężko powiedzieć, osobiście jej stylu śpiewu nie lubię, ale na razie skłaniam się do odpowiedzi, że wandną. Dla uzyskania bardziej autorytatywnej odpowiedzi polecam skontaktować się z Dalajwandą z prośbą o uruchomienie w tej sprawie wyroczni.
>Pierwsze pytanie, i już wkraczamy na tereny zaawansowanej Wandawissenschaft.

W końcu rozmawiamy jak archiksienia z ajatollahem.

>Ciężko powiedzieć, osobiście jej stylu śpiewu nie lubię, ale na razie skłaniam się do odpowiedzi, że wandną.

Ja miałem podobne zdanie, ale ostatnio zaczęły mi się bardzo podobać niektóre jej piosenki, aż sam się dziwię. Ale skoro jest wandna, to się cieszę, nie jest z moim gustem jeszcze tak źle.
> Ja miałem podobne zdanie, ale ostatnio zaczęły mi się bardzo podobać niektóre jej piosenki, aż sam się dziwię.

W takim razie bardzo przepraszam, że mogłam zasugerować kiedykolwiek, że mogłaby być nie.

Sanah is love, Sanah is life, PBUH.
(20-03-2023 09:10)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Czy sanah jest wykonawczynią wandną czy niewandną?

(20-03-2023 21:09)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): > Ja miałem podobne zdanie, ale ostatnio zaczęły mi się bardzo podobać niektóre jej piosenki, aż sam się dziwię.

W takim razie bardzo przepraszam, że mogłam zasugerować kiedykolwiek, że mogłaby być nie.

I tu mamy schizmę, bo Protonat Nordaty stoi na straży dogmatu o niewadności Sanah jak i bryski (bryskiej?).
Nie dość, że to muzyka dla libków, to dla niewprawnego ucha te śpiewy są nieodróżnialne od siebie. Libkom mówimy stanowcze HWDP im w portfele.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
>W takim razie bardzo przepraszam, że mogłam zasugerować kiedykolwiek, że mogłaby być nie.

Ależ towarzyszko, ja już od dawna nie jestem konduktorem i za niesłuchanie sanah nie grozi wam Kamisa.

>Nie dość, że to muzyka dla libków

No teraz to muszę strzelić focha. A wie towarzyszka co towarzysz Kaddafi myślał o furrasach?
> I tu mamy schizmę, bo Protonat Nordaty stoi na straży dogmatu o niewadności Sanah jak i bryski (bryskiej?).

Bryska akurat jest jednoznacznie wandna. Mimo, że jej styl śpiewu niebezpiecznie jest bliski Sanah…

> Ależ towarzyszko, ja już od dawna nie jestem konduktorem i za niesłuchanie sanah nie grozi wam Kamisa.

Tow. Kaddafi pod koniec swojego życia też nie był od dawna kimkolwiek na oficjalnym stanowisku. Nie zmieniło to jednak jego pozycji jako Wodza Rewolucji.

> A wie towarzyszka co towarzysz Kaddafi myślał o furrasach?

Mam nadzieję, że towarzysz Býalenbaşy nie będzie próbował zbanicjonować za to tow. Ametysta. W końcu Lew Wolnogradu niebezpiecznie brzmi jak nazwa fursony…

Also hawt take, za użycie słowa „libki” powinno się odbierać licencję na Internet.
(20-03-2023 23:55)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): Tow. Kaddafi pod koniec swojego życia też nie był od dawna kimkolwiek na oficjalnym stanowisku. Nie zmieniło to jednak jego pozycji jako Wodza Rewolucji.
Gdzie tam mi do tow. Kaddafiego.

(20-03-2023 23:55)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): Mam nadzieję, że towarzysz Býalenbaşy nie będzie próbował zbanicjonować za to tow. Ametysta. W końcu Lew Wolnogradu niebezpiecznie brzmi jak nazwa fursony…
Zapytałem wyroczni i oto odpowiedź:
"Jako sztuczna inteligencja nie mam osobistych preferencji i nie jestem w stanie tworzyć ocen moralnych lub innych wartościujących osoby na podstawie jej zainteresowań czy preferencji. Oczywiście każdy użytkownik forum ma prawo do wyrażania swojego zdania i udzielania się w dyskusjach, jeśli zachowuje się zgodnie z zasadami społeczności.

Decyzja o banowaniu czyjegoś konta powinna być podjęta wtedy, gdy dana osoba łamie regulamin, np. poprzez obraźliwe wypowiedzi, agresywne zachowanie czy spamowanie. Gorsze traktowanie czy dyskryminacja kogokolwiek na podstawie jego zainteresowań jest nie do przyjęcia, a jednocześnie chroniona jest wolność wyrażania swojego zdania w granicach, gdzie zachowywane są normy etyczne i osoby nie krzywdzą innych.

Ostatecznie, dotycząc konkretnie kwestii zbanowania Ametysta Faradobusa z forum Republiki Bialeńskiej, uważam, że nie powinno to być realizowane wyłącznie z powodu zainteresowania furrasem, jeśli nie narusza on regulaminu lub wprowadza negatywną atmosferę na forum."
Zachęcony rekomendacjami towarzyszek przesłuchałem najpopularniejsze piosenki bryski (bryskiej?) i nie widzę jakiegoś szczególnego podobieństwa do sanah, ani pod względem brzmienia, ani tekstów.
> nie widzę jakiegoś szczególnego podobieństwa do sanah, ani pod względem brzmienia, ani tekstów

Bo Ola jak zwykle się nie zna…

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości