• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz?
(20-02-2022 19:36)Tymoteusz Dostojewski napisał(a):
(20-02-2022 19:34)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):
(20-02-2022 19:32)Adam Aleksander II napisał(a): Nie mam z nią kontaktu, trzeba by poszukać, czy ma gdzieś wpisane GG, albo Andrzeja się zapytać, ja to z nią tylko konspirowałem i stołki brałem... znaczy zmuszano mnie do tego.
Nie mam z nią żadnego kontaktu. Z tego co wiem, nikt nie ma.

To szkoda, może kiedyś zachce powrócić do mikroświata.

Kto wie, czy już nie wrócił(a) w jakimś wcieleniu.

Myślę że moja babcia powróci, do mikroświata zawsze się wraca.
Mógł/mogła wrócić jako ktoś inny. Nie zdziwiłbym się, nawet jeżeli byłoby to nieaktywne już konto, że chciał/a podziałać normalnie ale znowu w życiu jej nie wyszło.
No w Choroszczy nie dają za często przepustek i dostępu do internetu.

Jak Sasza się co jakiś czas pojawia, to jest aktywna praktycznie non stop, a potem znika totalnie. Więc albo pojawia się w mikroświecie w czasie realnych urlopów i trolluje dla zabawy, albo rzeczywiście Choroszcz.
Moja babcia była zabawną postacią. Może uda się ją zaprosić do Bialenii.
Reaktywuję ten wątek. W sprawie starych Bialeńczyków mogę się pokusić pewną wiedzą, otóż wcześniej działałem w Bialenii jako Konstanty Jerzy Michalski.
Próbowałem ściągnąć, ale jemu się szatan hamerykański zagnieździł w sercu i ku zgubie go ciągnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Po latach nieobecności zdecydowałem wrócić do RB, gdyż tęskniłem za ojczyzną.
Karnawał się skończył.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości