• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intronizacja Muammara Kaddafiego na Króla Królów Nordaty
Święty Włodzimierz też zgwałcił setki kobiet, a jest Równy Apostołom.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To jak, co na to Magnifikat i Federacja Nordacka?
Król Królów Nordaty? Władze ZSRM wyrażają niesmak i sprzeciw. Dlaczego jakiś typiarz, który uważany jest w jakimś państwie za guru ma stać się nagle "Królem Królów" tego kontynentu?
Ponieważ tak chcą przedstawiciele państw członkowskich RPN.

Jako jeden z przedstawicieli, jestem na tak.
Ja się jak na razie wstrzymam, ale osobiście byłby co do tego sceptyczny
Cytat:Ponieważ tak chcą przedstawiciele państw członkowskich RPN.
Jako jeden z przedstawicieli, jestem na tak.

Ciekawe, że nasi przedstawiciele skonsultowali to z obywatelami Federacji. Aczkolwiek podoba mi się sceptyzm Pana Prezydenta. Bo to tak, jakbym ja nagle zarządał intronizowania Kalkila Kramasza na Boga Bogów Nordaty. Zachowajmy chociaż grosz powagi.
Czym innym jest sceptycyzm do intronizacji, a czym brak szacunku dla cudzego panteonu, panie Waksman. Nie miałbym z resztą nic przeciwko umiędzynarodowieniu też postaci muratyckiego bohatera, towarzysza Kramasza.
Nie wiem co jest niepoważnego w posiadaniu autorytetów i wzorów. Nie idźcie tą drogą, towarzyszu Waksman.
My przynajmniej mamy guru i w przeciwieństwie do was to pułkownik jest autorytetem dla mnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cytat:Ciekawe, że nasi przedstawiciele skonsultowali to z obywatelami Federacji

A czy w realu, prezydent jadący w delegacje, robi referendum na temat, jakie ma zająć stanowisko, albo pyta się na forum publicznym obywateli o to, jaką ma podjąć decyzję?

Cytat:Nie miałbym z resztą nic przeciwko umiędzynarodowieniu też postaci muratyckiego bohatera, towarzysza Kramasza.

Lepiej chyba od razu wziąć kilka postaci i na raz to załatwić, niż potem bawić się i bawić w dodawanie kolejnych postaci do tego "panteonu"
Możemy "załatwić" naraz, ale zachowajmy jakąś unikatowość poszczególnych postaci. Tytuł Króla Królów dla Kaddafiego ma swoje narracyjne i historyczne uzasadnienie. Jakby inne narody chciały promować kult swoich patronów, niech coś własnego i unikatowego zaproponują.
Kaddafi dążył do sprzymierzenia całej Afryki i uniezależnienia jej od obcych imperiów. Taki jest też cel naszej Rady w stosunku do Nordaty. Przy propozycjach innych postaci do panteonu, uzasadnijcie, dlaczego oni też powinni być powszechnie szanowani.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości