• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v-śmierć
Teraz do mnie dotarło że ten gościu ma jeszcze jedną v-tożsamość. Otóż w tym wątku napisał tą samą treść tylko pod zupełnie inną v-tożsamością.
(-) Aleksander Novak
[Obrazek: SR-WESTLAND.png][Obrazek: antipixel_zpviw.png]
Otóż nie. Ta osoba powstała jako Filip Powietrzny w Sarmacji. Potem wraz ze mną stworzył ród von Sarm i zmienił personalia na Filip von Sarm (w Sarmacji tak pozostał). Po powstaniu Baradu nazwał się Filip I Rowerowy. W Republice Voxlandu zwał się Filip Vox, a w Królestwie Voxlandu Łukasz I Zielony, i pod tymi personaliami pojawił się w Banacji. A w Bialenii po licznych zmianach danych zakończył z imieniem Kamil Veriopin. Jest to więc ta sama tożsamość, pod innymi personaliami.
AleksanderNovak napisał(a):Teraz do mnie dotarło że ten gościu ma jeszcze jedną v-tożsamość. Otóż w tym wątku napisał tą samą treść tylko pod zupełnie inną v-tożsamością.
Dokładnie jak napisał Joahim - to jest przykład występowania pod różnymi tożsamościami w różnych v-krajach. Osobiście nie do końca podoba mi się takie podejście do postaci w wirtualnym świecie (chociaż drobne rozbieżności, które nie powodują problemu z rozpoznawalnością to co innego), ale jest to dość powszechne i nikt nie robi z tego tytułu problemu.

Bialenia jest bardzo rygorystyczna jeżeli chodzi o klonowanie i jeżeli Kamil chce u nas zarejestrować nową postać to faktycznie musi definitywnie v-umrzeć. Co mu oczywiście umożliwię, ale po prostu chciałem przedtem wyjaśnić publicznie pewne wątpliwości z tym związane - tak aby Kamil miał świadomość z czym się wiąże jego decyzja. Zaczyna z nową postacią wszystko od zera.
Kamil Veriopin został uznany za zmarłego, a jego konto zostało zablokowane.

Tym samym nic nie stoi na przeszkodzie by zarejestrował nową postać i zaczął wszystko od początku, bez zarzutu o kloning.
Robimy pogrzebiny?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Zgoda. Ale ja nie płacę (w kit z tym że jestem jego v-bratem).
Rzesza zapłaci (skądkolwiek miałaby czerpać piniondze).
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ja mogę nieść trumnę, nawet za darmo (tylko na stypę zaproście).
No to skoro Kamil się trochę lotnictwem bawił to ja deklaruję zrobić przelot na małej wysokości (też gratis... jak potem na stypę zaprosicie) w chwili składania go do grobu.
To ja założę cmentarz, a jutro odprawimy rytuały.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości