• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikołaj Dreder - nowy Albert Orański?
Genialne! Zawsze uważałem, że w mikronacjach przydaliby się Jehowi.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cóż, możesz założyć mój kult, ale to dopiero po mojej śmierci. Bo ja powiadam wam, że oczy wam się otworzą, jak mnie się zamkną. Tak, ja jestem męczennikiem. Wink
Wracając do tematu, chętnie bym poznał historię Rotrii, te wszystkie spiski, intrygi rodem z Borgiów. Liczę na kolejne wykłady, które odsłonią, co działo się za zasłoną, przez co pokażą rzeczywiste mechanizmy rządzenia mikronacjami.
Tylko załącz indeks z biogramami, bo mi też się nazwiska mylą.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Spokojnie, planuje całą serię. Łącznie ze screenami jak Dreder łamie zakaz kontaktowania w czasie konklawe.
Proponuję wydać książkę pt. "Niebezpieczne związki <tutaj wstaw imię i nazwisko dowolnego kapłana Rotrii>".
Bez względu na osobiste intencje Michała, te wykłady mogą być przełomowe dla badania historii najnowszej, a nawet politologii. Mam nadzieję, że na Uniwersytecie Rotryjskim druga strona będzie przedstawiała swoje stanowiska, przez co zewnętrznym badaczom będzie łatwiej ustalić prawdę.
Możecie publikować u mnie na Wydziale. W przeciwieństwie do niektórych miejsc jest to strefa wolnego słowa.
Ametyst Faradobus

Jutro kolejny wykład nt. "Tajemnica rotryjskiego konklawe - prawo a rzeczywistość na przykładzie Mikołaja kardynała Dredera".

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości