• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. Debata Debata prezydencka
Czy Kandydatom się często psuje samochód?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
>Aktywizacja spoleczeństwa.

Jakiś tam jednak autorytet jaki pełni prezydent może pomóc w inicjatywach którę rodzą aktywność. Planuje jeśli wygram parę takich inicjatyw kulturalnych. Bardziej działa oczywiście antagonizowanie spoleczeństwa, ale na to chyba nikt nie ma chęci przesadnej teraz. Strasznienie wrogiem zewnętrznym? Zawsze. :3

>Samochód

Psuję się za każdym razem jak odwiedzam twoją starą.
Mam chorobę lokomocyjną więc nie użytkuję samochodu. :c
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Polityką zdobywa się głosy, kulturą serca. Zdobędę jeszcze lepszą muzykę do Bialeńskiej Listy Przebojów, odnajdę perły sztuki teatralnej dla Theatrum Magnum, zatroszczę się i wesprę w staraniach tych wszystkich, którzy zechcą tworzyć nowe inicjatywy na forum. Być może nawet uda się mi wymienić opony na letnie w samochodzie Smile
To jeszcze jedno pytanie ode mnie: czy kandydaci zamierzają zrobić coś w kierunku sprawniejszego dołączenia Bialenii do projektu ISM?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Można dołączyć jak najbardziej. Inicjatywy takie zawsze coś tam fajnego przynoszą nawet jak bez sukcesu ostatecznego.
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

O właśnie, to przy okazji zapytam o plany na informatyczne administrowanie krajem. Czy Szanowni Kandydaci mają jakieś większe pojęcie o informatyce? Komu zostawią/dadzą dostęp do panelu administratora, a komu zabiorą?
Nie mam znajomości zagadnień informatycznych. W planach mam zostawić kwestie administracyjne dotychczasowym administratorom.

A czy widzicie tu jakąś szansę na usprawnienie procesu administrowania forum?
Ametyst Faradobus

Czy kandydaci zgodziliby się na organizację w Bialenii kongresu dotyczącego v-kosmosu?
>Administrowanie forum.

Nie, a nawet jeśli bym widziała to moge to przecież zaproponować nie będąc Prezydentalnym autorytetem. Narzucać administracji nic nie zamierzam.

>v-kosmos.

Lepiej mieć niż nie mieć taką konferencje.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości