09-04-2020 15:08
Czy Kandydatom się często psuje samochód?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus
Ametyst Faradobus
Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
|
2. Debata Debata prezydencka
|
|
09-04-2020 15:08
Czy Kandydatom się często psuje samochód?
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
09-04-2020 17:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2020 18:45 przez Akrypa Ali Shariati.)
>Aktywizacja spoleczeństwa.
Jakiś tam jednak autorytet jaki pełni prezydent może pomóc w inicjatywach którę rodzą aktywność. Planuje jeśli wygram parę takich inicjatyw kulturalnych. Bardziej działa oczywiście antagonizowanie spoleczeństwa, ale na to chyba nikt nie ma chęci przesadnej teraz. Strasznienie wrogiem zewnętrznym? Zawsze. :3 >Samochód Psuję się za każdym razem jak odwiedzam twoją starą. Mam chorobę lokomocyjną więc nie użytkuję samochodu. :c ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
10-04-2020 12:30
Polityką zdobywa się głosy, kulturą serca. Zdobędę jeszcze lepszą muzykę do Bialeńskiej Listy Przebojów, odnajdę perły sztuki teatralnej dla Theatrum Magnum, zatroszczę się i wesprę w staraniach tych wszystkich, którzy zechcą tworzyć nowe inicjatywy na forum. Być może nawet uda się mi wymienić opony na letnie w samochodzie
11-04-2020 17:55
To jeszcze jedno pytanie ode mnie: czy kandydaci zamierzają zrobić coś w kierunku sprawniejszego dołączenia Bialenii do projektu ISM?
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
11-04-2020 19:48
Można dołączyć jak najbardziej. Inicjatywy takie zawsze coś tam fajnego przynoszą nawet jak bez sukcesu ostatecznego.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
11-04-2020 19:53
O właśnie, to przy okazji zapytam o plany na informatyczne administrowanie krajem. Czy Szanowni Kandydaci mają jakieś większe pojęcie o informatyce? Komu zostawią/dadzą dostęp do panelu administratora, a komu zabiorą?
11-04-2020 21:13
Nie mam znajomości zagadnień informatycznych. W planach mam zostawić kwestie administracyjne dotychczasowym administratorom.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
11-04-2020 23:07
A czy widzicie tu jakąś szansę na usprawnienie procesu administrowania forum?
![]()
11-04-2020 23:27
Czy kandydaci zgodziliby się na organizację w Bialenii kongresu dotyczącego v-kosmosu?
12-04-2020 08:59
>Administrowanie forum.
Nie, a nawet jeśli bym widziała to moge to przecież zaproponować nie będąc Prezydentalnym autorytetem. Narzucać administracji nic nie zamierzam. >v-kosmos. Lepiej mieć niż nie mieć taką konferencje. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
|