• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak było? - sekcja zaników pamięci
>czeka nas wszystkich cieplna śmierć.
I tak umrzemy. W ten czy inny sposób.
Cytat:Pierwsze słyszę o takim państwie. W ogóle większość z tych państw nie pozostawiła po sobie prawie żadnych śladów, które dotrwałyby do naszych czasów. Ktoś coś pamięta? Może Alija lub Ekscelencja Romański?
Po tylu latach, niestety, w pamięci mam tylko niektóre nazwy, a i w tym wąskim gronie jedynie część budzi jakiekolwiek skojarzenia (Baronia Zarakata: http://free.of.pl/z/zarakata/agreement.html — pozdrawiam; w przypadku Andreterry pozostaje chyba tylko http://web.archive.org/web/2004123111214...nteria.pl/). Korzystając z okazji — skrypty ISM skryptami ISM, ale czy rozważane było zaimplementowanie mechanizmu @oznaczania innych uczestników forum? Na to pytanie trafiłem przypadkiem…
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
A pamiętacie jak RCA chciał nas wyrzucić z Archipelagu Valhalli? xD
Dotknęła go klątwa anatolianina.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Nk cośtamcośtam o Wurstlandczykach.
>Nk cośtamcośtam o Wurstlandczykach.

Są tak popierdoleni żeby w dyskusji na temat tego że nie wolno ci używać ich wyspy używać argumentu "PrAwA aUtOrSkIe".
Maciuś hooy
Huh Big Grin

(to jak już połowa postów w Bialenii liczy jedno zdanie lub mniej, to proponuję przejść na pismo obrazkowe. Albo zamknąć Bialenię)
Mi się aż przypomina ból dupska Śledziowskiego z Victorii, gdy ZSKHiW chciało na Orientykę. xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(19-02-2023 08:56)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): (to jak już połowa postów w Bialenii liczy jedno zdanie lub mniej, to proponuję przejść na pismo obrazkowe. Albo zamknąć Bialenię)

Patrz pan co za Maruda, robio mu aktywność i jeszcze ma problem!

Natomiast z kategorii wspominek kiełbasianych: ich FB wciąż istnieje i nawet raz na jakiś czas coś wrzuca. Jest nawet podany email, pewnie do ich Króla albo kogoś. A na tym blogu można się dowiedzieć, że ogórek to wróg wszystkich Królów Kiełbasianych!

A jak ktoś chce pogadać z Kiełbasami osobiście to mogę się poświęcić i zrobić misję rabunkowo-okupacyjną na ich wyspę, tylko ktoś im będzie musiał na mnie nakablować. Ja w sumie chętnie bym ich jeszcze raz zjebał od góry do dołu, bo w 2019 byłem jeszcze za głupi i nie umiałem się porządnie napierdalać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości