• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wykaz placówek dyplomatycznych
Czy są jacyś chętni do objęcia placówek dyplomatycznych? Powołałem dziś Thomasa ponownie na wiceministra do spraw ich obsługi, ale byłoby dobrze obsadzić przynajmniej te najbardziej istotne. Nieoficjalnie zapowiadam, że wkrótce otworzymy ambasadę w Austro-Węgrzech, fajnie by było zacząć tę współprace aktywnie. Z kolei naszym reprezentantem w Wandystanie była dotychczas Akrypa, ale czyniła to jako prezydentka. Jeżeli zgodziłaby się objąć ten urząd na nowo, już pełnoprawnie, to sprawiłoby mi to radość (choć oczywicie jestem otwarty na inne kandydatury). Do rozważenia pozostaje natomiast los przedstawicielstw w Trizondalu i Magnifikacie.

Będę też wdzięczny za raporty o stanie rzeczy w Dreamlandzie i Leocji, bo tam placówki są obsadzone.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ekscelencjo.
Jak już wszyscy zauważyli Dreamland łączy się z Sclavinia, Teutonią oraz Baridasem w Unię Państw.
Projekt ciekawy tylko pytanie czy nie skończy jak inne mikronacje tworzące tego typu zrzeszenie.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Trzeba poczekać aż się całkiem usamodzielnią to zrobimy analizę i pewnie uznamy. Politykę zagraniczną chyba mają mieć rozdzielną, ale będzie fajnie jeśli uda się nawiązać stosunki z każdym z tych państw.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Sam jestem ciekaw jak to się rozwinie. Staram się zalogować na forum Unii Państw Niepodległych, ale nie mogę.
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
To czynię Cię naszym obserwatorem w tej kwestii. Dawaj znać na bieżąco.
Ametyst Faradobus

Już niedługo otwarta zostanie nasza ambasada w Wiedniu i Budapeszcie. Na początek postaram się osobiście zająć jej urządzeniem, ale chętnie przyjmę oferty od chętnych do zostania naszym tam ambasadorem.
Ametyst Faradobus

Ekscelencjo.
Zgłaszam się na urząd Ambasadora w MAW.
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Dziękuję.
Ametyst Faradobus

Zmiana na stanowisku ambasadora przy RON - jako, że RONon (xD) postanowił tam nieco podziałać powierzyłem mu naszą tam placówkę odwołując formalnie nadal piastującego ten urząd Janka.
Ametyst Faradobus

Utworzyłem dział dla ambasady teutońskiej i przyznałem JCM Joannie Izabeli prawa moderatorskie. Ogłaszam też, że przyjmuję zgłoszenia od chętnych do poprowadzenia naszej placówki w Srebrnym Rogu. Docelowo planuję, aby istniała wspólna ambasada dla wszystkich państw Unii, więc jeśli Thomas jako nasz ambasador w Dreamlandzie poczuwałby się w tej kwestii to niech też da znać.

Wykaz wszystkich wolnych placówek znaleźć można w Kalendarzu Urzędniczym http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=1625
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości