• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z. Sprawy organizacyjne Uporządkowanie strony głównej
Dobra myśl. Ja mogę zrobić jakiś zwięzły, ogólny opis Rzeszy z odnośnikami a. do opisów regionów (są wszystkie na forum) b. do najciekawszych miejsc to znaczy lenn i miast.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Widzę, że nowa Rada Republiki zrobiła sobie grupowe zdjęcie. Trzeba je koniecznie wykorzystać na stronie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Z rozmów z nowymi mieszkańcami, którzy ostatnio zawitali do granic Bialenii wyciągnąłem wniosek, że należy w miarę możliwości przyspieszyć zamieszczanie na stronie głównej aktualnych informacji na temat struktur państwa, a przy okazji uporządkować grupy użytkowników. Okazuje się, że coś co dla nas jest oczywiste (np że nie ma Sądu Ludowego tylko jest Rada Republiki) kogoś z zewnątrz z wiadomych przyczyn wzbudza w poczucie zamieszania.

Ze swojej strony deklaruje chęć przygotowania krótkich opisów regionów. Przygotuję też klimatyczne ilustracje, których można będzie użyć przy opisach organów władzy.
Ametyst Faradobus

Ja mogę przygotować opis Rzeszy wraz z odnośnikami do najciekawiej urządzonych miejsc.
Ametyst Faradobus

(23-03-2021 12:05)Ametyst Faradobus napisał(a): Z rozmów z nowymi mieszkańcami, którzy ostatnio zawitali do granic Bialenii wyciągnąłem wniosek, że należy w miarę możliwości przyspieszyć zamieszczanie na stronie głównej aktualnych informacji na temat struktur państwa
Należy przyspieszyć... fajne. Robimy z Hewretykiem tyle na ile nam czas pozwala. Strona będzie zrobiona dobrze - co nie oznacza, że szybko. To tak gwoli jasności.
Dobra Ametyst - zrób porządne opisy regionów - Rzeszy i Dżamahiriji. Symbolikę mam na swoim kompie to sobie tym głowy nie zawracaj. Opis Wysp Przyjaźni mam na forum to sobie go odpowiednio przerobię i będzie.

Przygotuj to przez najbliższe trzy dni, bo 11.11 jest wolne - wtedy siąde i to zrobię.
Jeśli nie jutro to pojutrze, bo niestety jutro będę miał sporo pracy i nie jestem w stanie zagwarantować, że się wyrobię.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości