• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!!
Bardzo dobra decyzja. A czym chciałbyś się zająć? Masz jakiś konkretny pomysł?
________________________________________________________________________________________________________
No cóż w realnym świecie który nie istnieje, interesuję się rzeczami związanymi z ogólno pojętą kinematografią, więc tak myślę że mógłbym tworzyć filmy które by przedstawiały i tym samym reklamowały by różne aspekty Republiki Bialeńskiej, a następnie umieszczał bym te filmy na CDA i Youtuba.
Oczywiście też bym robił takie filmy na zlecenie.
Cytat:Niestety bardzo mi przykro no, ale o tej teorii słyszę pierwszy raz w życiu więc się nie wypowiem. 

To akurat Ci się chwali. Nic nie straciłeś.

Cytat:A jeśli chodzi o drugie pytanie, to na Mikropedię natrafiłem całkowicie przez przypadek przegladając Internet, potem zaś natrafiłem na niej 

na artykuł o Bialeni i także obserwowałem różne Mikronację.  Przez co postanowiłem ostatecznie tutaj dołączyć.

Gratuluję dobrze przeprowadzonych obserwacji i wyboru. Bialenia może nie ma pięknej strony, jest raczej forumnacją, nie mamy fancy giełdy, ćwirka etc. ale za to u nas nie ma tłamszenia, można robić naprawdę co się chce i w jakiej się chce formie. Nie jesteśmy też forum elektroda i nie gromimy nikogo „temat poruszany setki razy, użyj lupy”, bo w mirkonacjach i w Bialenii zwłaszcza trudno mówić o „powtórzeniu” czegoś. Właśnie to jest naszą siłą, że każdy jest niepowtarzalny i podobnie treści, które produkuje. No i nie mamy kijow w dupach, a to jak na mirkoswiat to duży plus. 

Z minusów tego v-państwa to mogę wskazać tylko jeden: ten stary zrzęda Medycejski - na niego trzeba uważać.

Cytat:No cóż w realnym świecie który nie istnieje, interesuję się rzeczami związanymi z ogólno pojętą kinematografią, więc tak myślę że mógłbym tworzyć filmy które by przedstawiały i tym samym reklamowały by różne aspekty Republiki Bialeńskiej, a następnie umieszczał bym te filmy na CDA i Youtuba.

To bardzo dobry i ciekawy pomysł! Będziemy musieli o tym bliżej porozmawiać i zastanowić się jak „zagospodarować” takie talenty ;)

Dzień dobry! Smile
Witam serdecznie, jako gość zagraniczny.
Cytat:No cóż w realnym świecie który nie istnieje, interesuję się rzeczami związanymi z ogólno pojętą kinematografią, więc tak myślę że mógłbym tworzyć filmy które by przedstawiały i tym samym reklamowały by różne aspekty Republiki Bialeńskiej, a następnie umieszczał bym te filmy na CDA i Youtuba.

O, to doskonała wiadomość. Byłbyś może na dłuższą metę gotów, aby tworzyć coś w rodzaju filmów propagandowych ewentualnie wydań wiadomości? Od dawna myślałem o stworzeniu w Bialenii czegoś w rodzaju TVP telewizji.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
O, to doskonała wiadomość. Byłbyś może na dłuższą metę gotów, aby tworzyć coś w rodzaju filmów propagandowych ewentualnie wydań wiadomości? Od dawna myślałem o stworzeniu w Bialenii czegoś w rodzaju TVP telewizji.
_________________________________________________________________________________________________________________________
Oczywiście mogę coś takiego spróbować zrobić z wielką chęcią. Mogę nawet spróbować zrobić tą Bialeńską telewizję w stylu podobnym do tej z Korei Północnej XD.
Tak, właśnie to jest potrzebne Wink

Z niebios nam Pan spadłeś i idealnie odczytujesz nasze intencje. Póki co nasza rządowa propaganda realizowana byłą głównie na łamach prasy. Zachęcam do lektury Zielonego Sztandaru Wolności (niedługo powinienem zmajstrować nowy numer).

Kiedyś zagajałem jakąś dyskusję wokół mediów, więc mogę ją odgrzebać i tam byśmy sobie ciągnęli temat.

Tymczasem zapraszam do rozejrzenia się, wybrania sobie miejsca zamieszkania w Rzeszy albo w Dżamahiriji (nasze dwa regiony). Rzecz jasna polecam się i chętnie odpowiem na wszelkie pytania tu lub drogą prywatną.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

W Rotrii pojawił się papa-emeryt.

[Obrazek: article-2276884-17819829000005DC-859_634x765.jpg]
Ametyst Faradobus

Si. Bardzo mi z tym dobrze.
Miałem kiedyś w Hirschbergu takiego adiutanta nazwiskiem Gänswein. Gdybyście potrzebowali sekretarza to mogę polecić.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości