• 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalendarz Urzędniczy
Wiesz, mogę to zrobić za Ciebie. Deklaruję się też z uzupełnianiem wykazu odznaczeń, bo on jest dosyć skomplikowaną konstrukcją (trzeba pilnować, aby czcionki itp się nie rozwaliły) i chyba tylko ja go umiem obsłużyć.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Kalendarz sam ogarnę, ale z wykazem odznaczeń faktycznie możesz pomóc.
Zaktualizowałem o nowy skład Gabinetu.
No i jak widać Iwan ma prezesurę do grudnia.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

I bardzo dobrze. To mój Dzierżyński.

W ogóle będę musiał dobrze przemyśleć kwestię następnego Prezesa PK, bo w czasie jego kadencji wypadnie 13 grudnia i trzeba będzie kogoś symbolicznie spałować.
A może zrobimy roczną kadencję, aby zawsze ta funkcja była przekazywana 13 grudnia?
Ametyst Faradobus

Chyba trzeba zaktualizować (kadencja Lwa, skład Rady).
Ametyst Faradobus

> bo w czasie jego kadencji wypadnie 13 grudnia i trzeba będzie kogoś symbolicznie spałować.

Mamy dziś 13 grudnia. Kogo mam spałować?
(13-12-2021 13:10)Iwan Pietrow napisał(a): Mamy dziś 13 grudnia. Kogo mam spałować
Pałuj jak leci... przeprosić zawsze można.
(13-12-2021 13:10)Iwan Pietrow napisał(a): > bo w czasie jego kadencji wypadnie 13 grudnia i trzeba będzie kogoś symbolicznie spałować.

Mamy dziś 13 grudnia. Kogo mam spałować?
Nikt nie przychodzi Ci do głowy?

Kalendarz zaktualizuję. Spokojnie, Ametyście, od wyników wyborów minęło dopiero kilkanaście godzin, a w dodatku jest poniedziałek...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości