Witam,
po poprzedniej gafie, ufam że dobrze trafiłem? Czy tu Bielenia? Odbiór? xP
(--) Teodozjusz Azoramath-Arped
(13-11-2021 19:01)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Serdecznie witam. Kiedyś mieliśmy okazję się zetknąć, ale minęła od tego czasu kupa lat. 
Hmmm, nie kojarzę cię, zgaduję że zmieniłeś personalia?
(13-11-2021 18:57)Piotr Pawłow napisał(a): Witam w Bialenii, gdzie trawa jest zieleńsza.
Wszędzie zielono, strasznie mi zielono! Aż jestem ciekaw, od czego nawiązuje zieleń? Zielona kraina czy czego innego? ];>
(13-11-2021 20:13)Ronon Dex napisał(a): choć próby wskrzeszenia tego klimatu libijskiego w jednym z dwóch regionów jakoś się nie powiodły, z braku chętnych do działania. Ale może kiedyś...
Znam ten ból, łatwiej jest tworzyć coś nowego, niż reaktywować, kontynuować pracę poprzednika. Każde nowe pokolenie ma swoją wizję, jak już podziela, to w inny sposób realizuje. Ciężkie życie mikronauty.
(13-11-2021 20:53)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Istotnie, dawniej używałem personaliów "Andrzej Swarzewski". Po dekadzie używania tego nazwiska, zdecydowałem się na zmianę. 

Wtedy dawno byłeś brzącem, a teraz dorosłeś i w dodatku łysy!
Nieźle trzymasz się, dalej siedzisz w Bialenii. I w dodatku prezydentem ciagle jesteś.
(13-11-2021 21:13)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Na fotelu prezydenckim co jakiś czas się zmieniamy, ale co którąś kadencję wypadnie moja kolej i trzeba się poświęcić. 
Przyznaj się, jak ja cię znam, to płaczesz do poduszki!

Czyli mówisz że jesteś seryjnym prezydentem?

Godne podziwu.