• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opisy jednostek administracyjnych
Mam dziwne hobby...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(20-11-2021 20:51)Ametyst Faradobus napisał(a): Mam dziwne hobby...
Ach tam... te herby o odznaczenia to wcale nie jest dziwne. To jest nawet ciekawe i pouczające, parę rzeczy się od Ciebie w tej materii nauczyłem. Dziwne jest Twoje drugie hobby dotyczące tej pedofilskiej organizacji... i ich (tfu) "króla".
Ja wbrew pozorom o wiele bardziej interesuję się prawosławnymi, a tam trombofilii ani hemofilii nic nie ma nie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Herb Jaruzelimy...

[Obrazek: 3_21_11_21_10_33_40.png]
Bardzo ładny, wrzucaj ugułem.
Ametyst Faradobus

Ja mam taką prośbę, żeby zadania dla mnie wysyłać mi przez prywatną wiadomość lub messengera. W wątkach związanych ze stroną pojawia się co najmniej kilkanaście postów dziennie, tempo prac jest błyskawiczne i trochę nie nadążam, co jest aktualne, a co już zrobił ktoś inny, a bez sensu byłoby się dublować.
Herbu Mockeryshire Karol wciąż szuka. Co do Emiratu Al Quochq'odan to mam następujący pomysł:

1. Bierzemy ten herb: https://en.wikipedia.org/wiki/Emblem_of_...public.svg

2. Zamieniamy zielone pole na żółte.

3. Zamiast półksiężyca i gwiazdy dajemy kropki z herbu Medyceuszy: https://pl.wikipedia.org/wiki/Medyceusze...Medici.png

4. Zamiast sierpa i zielska dajemy małpę (na przykład tę), bo Karol prosił o małpę.

5. Napis stylizowany na arabski - Emirat Al Quochq'odan, ewentualnie po prostu Al Quochq'odan.
Ametyst Faradobus

(21-11-2021 12:43)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): tempo prac jest błyskawiczne i trochę nie nadążam
Ale dowcipasek... ciągnie się ta robota jak krew z nosa (z braku czasu), a temu "błyskawicznie".  Wink

(21-11-2021 13:28)Ametyst Faradobus napisał(a): Napis stylizowany na arabski
Nie mam takiej i uprzedzam, że literek zmieniał nie będę... nie mam ochoty dłubać z ich kręceniem przez pół godziny.

Reszta w razie czego do poprawienia.

[Obrazek: 3_21_11_21_6_43_06.png]
Wysłałem Karolowi. Generalnie wszystko git, jedynie usunąłbym ślad tarczy - same kropki i lilijka wystarczą. Wywaliłbym też cień spod małpiszona, bo generalnie w heraldyce raczej się takich rzeczy unika.
Ametyst Faradobus

Podmieniłem (po co zaśmiecać galerię)... ma iść tak na stronę?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości