• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odezwa do Narodu
Iwan został wybrany w elekcji, przeprowadzonej na mocy obowiązującej Konstytucji.
W naszym Państwie nie było Konstytucji ani możliwości jej wprowadzenia bez mojej zgody. Nie wiem na jaki akt prawny się powołujesz...
(10-03-2022 19:09)Aleksandra I. Dostojewska von Vincis napisał(a): W naszym Państwie nie było Konstytucji ani możliwości jej wprowadzenia bez mojej zgody. Nie wiem na jaki akt prawny się powołujesz...
Twoje i Pawłowa rządy były nielegalne. Legalna ciągłość władzy w ostatnim czasie: prezydent Grenin - administrator Ordyński - car Pawłow - car Pietrow.
Ode mnie to tyle, nie będę wchodził w bezsensowne dyskusje.
Ciekawe... Wówczas stanowisko samego Pietrowa było inne... Nie mówiąc już o Pawłowie. Przecież tutaj mamy jasną sytuację, dlaczego więc były nielegalne? Uzasadnij. Jednym słowem brak było jakichkolwiek podstaw prawnych do przejęcia władzy przez Iwana.
Cytat:zapowiadam całkowitą derusyfikację Brodrii.
xdddddddd

Jakby co? Nie za bardzo rozumiem tę logikę. Czy według ciebie przed pewnym konfliktem tych dwóch państw, agresor, który jest jako tako odzwierciedlany przez Brodrię nie zrobił niczego złego? Dlaczego akurat teraz miałaby nastąpić derusyfikacja.
(10-03-2022 19:01)Tymoteusz Dostojewski napisał(a): Zdaję sobie sprawę z tego, chyba będę w opozycji jak Ronon.
Moją osobą to sobie proszę gęby nie wycierać... jestem w politycznej opozycji, bo się z Iwanem spieramy na pewne tematy polityczne... a nie wynika z udzielania dziwnego poparcia jakiemuś głupiemu trollowi czy wręcz trollowania.

Ponadto jeżeli sprawa dotyczy Brodrii to informuje i ostrzegam - mój spór w Bialenii, nie ma nic wspólnego ze sprawami w Brodrii, gdzie dla jasności sytuacji zadeklarowałem pełne uznawanie władzy i poparcie dla Cara Iwana oraz to, że nasze spory bialeńskie nie przenoszą się na sprawy brodryjskie. To są dwa odrębne państwa - stowarzyszone i na jednej platformie informatycznej, ale prowadzące niezależną politykę wewnętrzną.
Dokładnie. Jest różnica pomiędzy niezgadzaniem się z kimś a popieraniem jakichś samozwańczych pretendentów do władzy.

Tymoteuszu, my sprawę pani Dostojewskiej przerabialiśmy już kilka, jak nie kilkanaście razy (licząc razem Bialenię i Brodrię). Zawsze są wielkie roszczenia do władzy, ale jak już tą władzę uzyskuje (była przecież i carycą Brodrii, i prezydentem Bialenii), to niewiele robi. Tak to jest z trollami. Potrafią tylko wywoływać skandale i robić komedie. Tym razem spektakl został szybko przerwany, i bardzo dobrze.
Dziękuję wszystkim za jasny sprzeciw wobec działań Aleksandry. Tej trollerki nie ma sensu dawać pola do popisu. Jej aktywność zawsze zaczyna się tak samo i kończy tak samo…

Co do działań Tymoteusza, to cóż, chyba jest kolejną osobą do usunięcia z Brodrii. Popieranie działań Aleksandry jest takim samym trollowaniem, jak jej bezpośrednia działalność…
Nie będę już tak robił, ale była zabawa.
Była, trollu. Żegnamy.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości