• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z. Sprawy organizacyjne Uproszczenie forum
To tak trochę na marginesie, ale chodzi mi po głowie koncepcja dwóch stolic: prezydenckiej i parlamentarnej. Z drugiej strony samo państwo związkowe siłą rzeczy będzie miało dwie stolice.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Póki co nie komplikujmy już, czekające nas reformy będą wystarczająco skomplikowane same w sobie.
Zapraszam ugułem do wypowiedzenia się pozostałych obywateli. Nie chcemy przecież we dwóch podejmować decyzji o przeróbce całego forum.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Szanowne Państwo,

skoro już zostałem prezydentem to proponuję ustalić koniec tygodnia jako czas składania uwag i zażaleń. Później będę stopniowo upraszczał forum w zgodzie z planem zaprezentowanym powyżej.
Ametyst Faradobus

Kochani, czy mogę wstępnie zaczynać?
Ametyst Faradobus

Oczywiście
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Dobra. Pierwsze co uporządkowałem to Pałac Prezydencki. Zostawiłem w nim Sekretariat, gdzie będę konsekwentnie przenosił wszystkie wnioski. Poza tym jest poddział dla ambasad, KRI oraz Policji Krajowej.

Teraz chciałbym się wziąć za Plac Zielony. Sugeruję pozostawienie jednego działu, bez poddziałów. Wieści z zagranicy oraz Święta przeniósłbym do archiwum. Czy ktoś ma coś przeciwko?
Ametyst Faradobus

Wieści z zagranicy to nasz najbardziej popularny i opiniotwórczy wątek. Możesz przenieść wątki na Plac Zielony, ale nie wyrzucaj na wysypisko.
No to może jednak pozostawiamy? Jak sądzicie? Moim zdaniem lepiej jednak, aby te wątki były po prostu w głównym dziale. Tym bardziej jeśli są aktywne i popularne. Nie trzeba ich będzie długo szukać.
Ametyst Faradobus

Wieści to niech zostaną, a reszta out.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości