• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z. Sprawy organizacyjne Strona główna RB
Miałem napisać tutaj, żeby nie zniknęło, więc:
- trzeba uzupełnić "państwa zaprzyjaźnione", bo w tej chwili jest tam tylko Leocja. Dodałbym na pewno Traumland i wandusów.
- trzeba stworzyć wzór publikacji na stronie. Jak coś ustalimy i mi wyślesz wzór, to mogę w wolnej chwili wybierać co ciekawsze publikacje z Bubiripi i robić z nich pdfy.
- "Ważne wydarzenia" do uaktualnienia.
- w zakładce "Prasa" chyba coś się porąbało, bo wyświetla się "To był tydzień" z 5 lutego, a przecież jest już kolejne wydanie.
- przydałoby się zmienić plakat propagandowy, bo jeden z jego bohaterów już, uuuu, zmienił miejsce zamieszkania. Jak nie uda się nakłócić nikogo potrafiącego w grafikę, to od biedy można rotacyjnie wstawiać różne znaczki z naszymi mordami.
(23-02-2023 19:09)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): - trzeba uzupełnić "państwa zaprzyjaźnione", bo w tej chwili jest tam tylko Leocja. Dodałbym na pewno Traumland i wandusów.

Państwoosoby sojusznicze.

(23-02-2023 19:09)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): - trzeba stworzyć wzór publikacji na stronie. Jak coś ustalimy i mi wyślesz wzór, to mogę w wolnej chwili wybierać co ciekawsze publikacje z Bubiripi i robić z nich pdfy.

A jaki charakter publikacji masz na myśli?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Wszelaki. Rozmawialiśmy już kiedyś o tym, żeby publikacje z biblioteki uniwersyteckiej przenieść na stronę, żeby czytelnikom było wygodniej.
No to raczej każda kategoria powinna mieć nieco osobny wzorzec. Najpiękniej to by było w ogóle stworzyć wydawnictwo i dodawać to przynajmniej ze stroną redakcyjną i tytułową.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Potrafiłbyś coś takiego w wolnej chwili stworzyć?
Najlepszy w tej klocki jest Romański. Ja mogę co najwyżej amatorsko.
Ametyst Faradobus

A kiedy on w końcu popadnie w niewolę za długi?
Jak Policja Krajowa zacznie na nowo działać.
Ametyst Faradobus

(23-02-2023 19:09)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): - trzeba uzupełnić "państwa zaprzyjaźnione", bo w tej chwili jest tam tylko Leocja. Dodałbym na pewno Traumland i wandusów.

Dodane: https://gov.bialenia.org.pl/typography/

Można by myśleć o kolejnych.
Ametyst Faradobus

Brakuje naszego Odwiecznego Sojusznika - Księstwa Sarmacji.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości