• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IBiS-ZK #2 - Za co cenimy Bialenię ?
Druga ankieta ! 

Za co cenimy Bialenię ? Co jest najważniejsze w niej ? Dlaczego wracamy ?
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Szkoda, że można wybrać tylko 3 odpowiedzi, bo na dobrą sprawę można by wszystkie (może oprócz "przejrzystości mikronacji", które to sformułowanie osobiście zdaje mi się ciut... nieprzejrzyste). Z pewnością jednak, oprócz wszystkiego wyżej wymienionego, nawet sam fakt jej istnienia w dzisiejszych czasach stanowi pewien "plus" z racji na stanowienie niestety jednego z ostatnich już bastionów przeciwko sarmatyzacji Mikroświata, który zabezpiecza słuszny multipolarny układ międzynarodowy i zapobiega powstaniu globalnego imperium zła. To tak z perspektywy filozofii mikronacjonalizmu i szeroko pojętej v-geopolityki, a z bardziej oczywistych i bezpośrednio odczuwalnych faktów, wszystko powyższe oczywiście jest ważniejsze.
Cóż pamiętam mikronacje tzw. "yoyonajce" (archaizm) w których odnaleźć się było ciężko. Szczerze nie byłem pewien jak to pojecie ugryźć.
Bialenia jest przejrzysta tzn. łatwo trafić tam gdzie się chce.

3 ponieważ, ankietowany musi wskazać top 3 jednak każda uwaga będzie uwzględniona przy wyniku.
Najlepszym w Bialenii od zawsze byli ludzie oraz duża swoboda realizacji swoich pomysłów. Naprawdę fajna ankieta i czekam na następne. Smile
Nie mogłam wybrać innej odpowiedzi niż AndrzejSwarzewski. Po prostu nie mogłam.
Adolf H*****
Cytat:Adolf H*****
To nie F***book, tutaj nie trzeba gwiazdkować (w przeciwieństwie do pewnych innych rzeczy). W sumie mody stamtąd przenosić chyba też nie.
Chociaż w sumie, gdyby napisać, że ceni się Bialenię za dywizje pancerne i magię (chociaż na fb to już chyba passe), to mogłaby to być odpowiedź całkiem poważna. Wink
Ciekawe by jeszcze było pytanie "Za co cenimy mikroświat?". Smile
To będzie na osobną ankietę, choć można też zrobić "Za co cenimy Andrzeja" xD

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości