Cytat:Chociaż w sumie, gdyby napisać, że ceni się Bialenię za dywizje pancerne [...] to mogłaby to być odpowiedź całkiem poważna.No wiesz... jedną z moich odpowiedzi był "Andrzej Swarzewski" czyli ktoś kto mnie swego czasu dorwał na realowym forum, namówił do mikroświata i w sumie był motorem napędowym tych "dywizji pancernych"... i nie tylko...![]()
|
IBiS-ZK #2 - Za co cenimy Bialenię ?
|
|
24-07-2019 20:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2019 20:29 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński.)
Właśnie widzę, że aktualnie prowadzę w ankiecie.
Cieszę się, że jestem uwielbiany prawie jak Kim Dżong Il, mój kolega po fachu. Może jak postaram się jeszcze bardziej, to dorównam też Wojtyle? ![]() Rononie, gdyby nie Twoje stałe zaangażowanie, to pewnie już dawno nie byłoby Bialenii, albo prezentowała aktywność na poziomie Trizondalu. Cytat:...to dorównam też Wojtyle? A fuj... z klechami, nawet tymi ich królami (królikami ?) z Watykanu chcesz się porównywać? Nie przystoi... trzeba się szanować. Bialenia jest wirtualna...ale godność swoją ma. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Cieszę się, że jestem uwielbiany prawie jak Kim Dżong Il, mój kolega po fachu. Może jak postaram się jeszcze bardziej, to dorównam też Wojtyle?