• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerstwo Kodyfikacji
Widzę, że z treści absolutnych przechodzimy na tematy bardziej ludowe.
[Obrazek: 2165273-bigthumbnail.jpg]
U Allaha każdy rodzaj wyglądu kobiecego jest pewnym anielskim wzorcem. Żadny nie jest bardziej godny od innego a każdy zasługuje na szaczunek i swoje uwielbienie.
Zgody na co? Dla Szyity występuje tylko poczucie i komplementacja estetycznego piękna oraz platoniczna miłość.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

To już wiemy skąd zapaść demograficzna w Bialenii. Wink Ale trochę odeszliśmy od tematu, w każdym razie ten temat trzeba będzie poruszyć jeszcze w czasie spotkań ekumenicznych. Warto zaprosić również Kościół Rotryjski, bo z tego co wiem Patriarcha lubi loli z warkoczykami i bez warkoczyków.
Ministerstwo przed chwilą skończyło swój pierwszy główny cel. Wstawić do Biuletynu wszelkie akty prawne które mają moc prawną. Myślę, że od dziś w wszelkich sporach co obowiązuje za prawo w Republice powinno się uznawać prosty wyznacznik czy coś jest w Biuletynie. Jeśli proste uznanie według Parlamentu nie jest wystarczające proponuje by posłowie zgłosili ustawę/uchwałę na ten temat.
Drugim innym ważnym ale dodatkowym z własnej inicjatywy towarzyszki Minister, celem było danie Republice Kodeksu Karnego i Cywilnego które są niezbędne do funkcjonowania państwa.
Myślę, że mogę powiedzieć, że odniosłam w tym aspekcie pewien sukces. Jednak w związku z:
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=135
Czuję się zmuszona złożyć na ręce towarzysza Prezydenta swoją dymisję. Kolejne kroki jakie mogłoby poczynić ministerstwo wiązałyby się z pracą razem z Parlamentem a nie widzę w związku z powyższym możliwości przyjemnej współpracy z tą izbą. Oczywiście nie musi Prezydent jej przyjmować w takim wypadku z mniejszą inicjatywą i czasem jaki na to będę poświęcać ministerstwo będzie dalej pracować choć mniej ambitnie niż zamierzało. Tamto głosowanie które się już rozstrzygało sprawiło jednak, że czuję smutek gdyż nawet nie uznając takich korzyści z ustawy jakie ja w niej widzę nikt nie wykazał żadnych minusów które mogłyby z niej wyniknąć.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Dymisji oczywiście nie przyjmuję.
Pozdrawiam i proszę zapytać narzeczonej o opinię na temat drama queen. Wink
Cytat:Myślę, że mogę powiedzieć, że odniosłam w tym aspekcie pewien sukces. Jednak w związku z:
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=135
Czuję się zmuszona złożyć na ręce towarzysza Prezydenta swoją dymisję. Kolejne kroki jakie mogłoby poczynić ministerstwo wiązałyby się z pracą razem z Parlamentem a nie widzę w związku z powyższym możliwości przyjemnej współpracy z tą izbą.

Nie przesadzaj Akrypo... fakt, że Parlament nie zaakceptował propozycji jednej ustawy nie czyni współpracy "nieprzyjemnej". Chyba nie uważasz, że "przyjemna współpraca" polega na "przyklepywaniu wszystkiego" bezkrytycznie. Nie na tym polega parlamentaryzm...
> Czuję się zmuszona złożyć na ręce towarzysza Prezydenta swoją dymisję.

Bessęsu.

Składać dymisję z powodu odrzucenia całej jednej, niezbyt potrzebnej ustawy? To jest niepotrzebny defetyzm.

> Pozdrawiam i proszę zapytać narzeczonej o opinię na temat drama queen.

A po co tu opinia na mój temat?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości