![]() |
|
Bialeński mod do HOI 3 - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Bialeński mod do HOI 3 (/thread-1897.html) |
Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 Rozpocząłem prace nad bialeńskim modem do HOI-a 3. Póki co, stworzyłem tylko mapę rzek, ale chciałbym się poradzić. Mapa może wydawać się trochę rozciągnięta, ale bazuję na wittowskiej mapie, która musiała zostać przeskalowana do HOI-a do proporcji mapy ziemskiej. ![]() Mapa zawiera również prowincje, jeszcze nieukończone. Oczywiście, póki co wszystko trzymam w jednym pliku. Potem wyeksportuję każdą warstwę jako osobne, odpowiednie pliki. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - MvP - 16.11.2014 A czego dokłądnie chciałbyś się poradzić? Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 Czy rzeki (niebieski) i jeziora (czerwony) odpowiadają. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Hewret von Thorn - 16.11.2014 Jeziora na czerwono? Tam po lewej coś pusto... W ogóle coś na mapie mało jezior jest. Czyżby nigdy nie było na Valhalli epoki lodowcowej?
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Feliks Spirkin - 16.11.2014 A takie pytanko. Skąd można wziąć po polsku legalną wersję tej gry? Szukam, ale znaleźć nie mogę.
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 (16.11.2014, 18:46:26)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Jeziora na czerwono? Tam po lewej coś pusto... W ogóle coś na mapie mało jezior jest. Czyżby nigdy nie było na Valhalli epoki lodowcowej?Na mapie Krzysia też pusto tam jest. Może nie było. ![]() (16.11.2014, 18:53:15)Nabuchodonozor V link napisał(a): A takie pytanko. Skąd można wziąć po polsku legalną wersję tej gry? Szukam, ale znaleźć nie mogę.Nie wydano jej z wszystkimi dodatkami. Bez Their Finest Hour można kupić. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - MvP - 16.11.2014 Ze steam-a I połknąłeś Staw Jawnowicza na Orlicy na granicy Jahłody. EDYTA: Nie zauważyłam wymogu po polsku, to będzie ciężko bo polskie wersje gier paradoxu maja to do siebie że albo ich nie ma, a jak są to zazwyczaj polonizacja jest do wersji 1.0 więc już po roku jest średnio używalna. EDYTA 2: 666 Postów Kristianie ] http://prntscr.com/56zpe1
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 Stan Janowicza brzydko wyglądałby, więc celowo go pominąłem. Ale dziękuję za uwagi.
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Feliks Spirkin - 16.11.2014 Cytat:Ze steamaBrak polskiej wersji. Niby umiem w miarę dobrze angielski, ale to nie zmienia faktu, że wygodniej się gra w gry w rodzimym języku. ;D Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 Es gibt das deutsches Version auch. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - MvP - 16.11.2014 (16.11.2014, 19:08:48)Nabuchodonozor V link napisał(a):Zasadniczo mam podobnie więc jakbyś znalazł jakieś dobre tłumaczenie to się pochwal.Cytat:Ze steamaBrak polskiej wersji. Niby umiem w miarę dobrze angielski, ale to nie zmienia faktu, że wygodniej się gra w gry w rodzimym języku. ;D
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 16.11.2014 A tutaj mapa prowincji: ![]() Jak patrzę na ogrom Dreamlandu, to mi się niedobrze robi.
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Maciej Kamiński - 16.11.2014 A jeszcze w samej RB Anatolia została... Chociaż tam większość to będą pustki, nigdy nietykane choćby ludzką stopą. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 17.11.2014 Nie chciało mi się wyeksportować każdej z osobna, więc po prostu zrobiłem zrzuty ekranu: ![]() ![]() Odp: Bialeński mod do HOI 3 - MvP - 17.11.2014 Jakby kogoś interesowało to w tym momnecie na wyspie Bialenii jest 97 provek.
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Konstanty Jerzy Michalski - 17.11.2014 Możesz dać prowkę miasta dla Port Arthurbergu na Anatolii? Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 17.11.2014 (17.11.2014, 22:58:05)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): Możesz dać prowkę miasta dla Port Arthurbergu na Anatolii?Jest. Nie mogę dać mniejszej, bo nie będę miał jak nazwać pozostałego terenu. Zresztą, i tak za małe te prowki są chyba na Anatolii. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Piotr Pietrow - 19.11.2014 Może tylko przybyłem do Bielanii, ale bardzo zaciekawiły mnie prace nad tym modem. Moim zdaniem można by było odwzorować wszystkie mikronacje i zrobić z tego jakiegoś ciekawego moda, byłbym zaszczycony gdyby było kilka eventów o mnie, typu podróżnik w Bielanii czy coś w tym stylu
Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Kristian Arped - 19.11.2014 Bialenii* ![]() Oczywiście, będą wszystkie kraje. Obecnie trwają prace nad Republiką Ludową Siedmiogrodu. Odp: Bialeński mod do HOI 3 - Piotr Pietrow - 19.11.2014 Obiecuje że jak wyjdzie już mod zagram w niego, Hasselandem a później Bialenią. Jeśli można Pana prosić, chciałbym co jakiś czas obserwować to Państwo i się udzielać tutaj czy w innych postach.
|