Forum Republiki Bialeńskiej
Prezentacje delegacji - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Resorty rządowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-559.html)
+---- Dział: Archiwum Ministerstw (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-28.html)
+----- Dział: Archiwum Spraw Zagranicznych (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-30.html)
+----- Wątek: Prezentacje delegacji (/thread-2384.html)

Strony: 1 2

Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 01.01.2015

W tym wątku prosimy o zgłaszanie się maksymalnie 3-osobowy delegacji:
a) państw członkowskich w Sojuszu Promocji i Rozwoju.
b) państw zaproszonych na Konferencję Wolnogradzką.
c) innych państw zainteresowanych wzięciem udziału w debatach.

Odp: Prezentacje delegacji - Eddard Noqtern - 02.01.2015

Cytat:Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Królestwa Hasselandu na Konferencji Wolnogradzkiej.
1. Premier Eddard Noqtern
2. Wicepremier Piotr de Zaym
3. JKM Iwan I Iwanowicz

Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 02.01.2015

Witam serdecznie Waszą Królewską Mość oraz Wasze Ekscelencje Premiera i Wicepremiera. Smile
Przed oficjalnym rozpoczęciem Szczytu zachęcam do rozejrzenia się po Stołecznym Mieście Wolnogradzie. Wink

Odp: Prezentacje delegacji - Tomasz Anter - 03.01.2015

Chciałbym zgłosić (jako państwo zainteresowane wzięciem udziału w debatach) jednoosobową delegację Państwa Osteryjskiego. W skład delegacji wchodzę ja - Przewodniczący Rządu Osteryjskiego - Tomasz Anter.

Zdaję sobie sprawę że Osteria nie jest aktywnym państwem - jednak mam pewne doświadczenie w v-świecie, i myślę że mógłbym wnieść co nieco do debat.

Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 03.01.2015

Witam serdecznie Waszą Ekscelencję i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w Szczycie. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Kazimierz Sabatowski - 04.01.2015

Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Federacji Brodryjskiej ( wyłonieni z Carstwa Brodryjskiego i Związku Brodryjskiego ) na konferencji Wolnogradzkiej:
1.  Aleksandra Dostojewska, Caryca Carstwa Brodryjskiego
2. Patryk Mikołaj Hyjek, carewicz Carstwa Brodryjskiego
3. Kazimierz Sabatowski, prezydent Związku Brodryjskiego

Odp: Prezentacje delegacji - Konstanty Jerzy Michalski - 04.01.2015

Cytat:Skład delegacji Republiki Bialeńskiej
1. Andrzej Swarzewski
2. Konstanty Jerzy Michalski

Odp: Prezentacje delegacji - Hugo Miramontes - 05.01.2015

Również i La Palma przybywa na Konferencję Wolnogradzką, a moja skromna osoba będzie reprezentować Republikę.

Także skład La Palmy:
1) Hugo Miramontes

I jeszcze raz dziękuję za zaproszenie.

Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015

Witam serdecznie Wasze Ekscelencje na Konferencji. Smile
Zapraszam do zabrania głosu w otwartych już debatach. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Osama bin Ramzani - 05.01.2015

Witam Szanownych Państwa.

Przybyłem na Konferencję Wolnogradzką w odpowiedzi na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej
Konstantego Jerzego Michalskiego. Jeżeli nie stanowi to problemu Federacja Al Rajn będzie uczestniczyła w obradach w roli obserwatora. Później jeżeli będzie taka wola władz państwowych Republiki możemy przedyskutować kwestię nawiązania oficjalnych stosunków dyplomatycznych.

Pozdrawiam.

Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Osama bin Ramzani - 05.01.2015

(05.01.2015, 19:52:06)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.Smile
Jestem pod wrażeniem państwa. Jego Eminencja Prezydent pozwoli, że sobie pozwiedzam?

Oczywiście, w razie potrzeby chętnie oprowadzę. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Meisande V Gvandoya - 05.01.2015

Witam Państwa

Zjednoczone Królestwo Samundy odpowiadając na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych  Republiki Bialeńskiej chce uczestniczyć w obradach jako obserwator, jeśli jest taka możliwość.

Skład delegacji ZKS:
1. JKW Meisande V Gvandoya
2. JKM Thorgautr Gvandoya

Dziękujemy za zaproszenie.

Odp: Prezentacje delegacji - Konstanty Jerzy Michalski - 05.01.2015

(05.01.2015, 20:58:59)Meisande V Gvandoya link napisał(a): Witam Państwa

Zjednoczone Królestwo Samundy odpowiadając na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych  Republiki Bialeńskiej chce uczestniczyć w obradach jako obserwator, jeśli jest taka możliwość.

Skład delegacji ZKS:
1. JKW Meisande V Gvandoya
2. JKM Thorgautr Gvandoya

Oczywiście że jest taka możliwość. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Eddard Noqtern - 05.01.2015

Witam nowoprzybyłych,
Pojawiło się więcej nacji, a więc dyskusja, mam nadzieję, będzie bardziej ciekawa.
Jeszcze raz witam. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Robert Dąbski-Hans - 05.01.2015

Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej.

A w składzie delegacji występuję tylko ja jako prezydent Trizondalu.

/-/ Robert Dąbski-Hans
Prezydent Trizondalu

Witam serdecznie przybyłe delegacje.  To dla Bialenii wielki zaszczyt, iż może gościć tak znamienitych gości z tylu słynnych mikronacji. Smile

Odp: Prezentacje delegacji - Robert Dąbski-Hans - 05.01.2015

(05.01.2015, 21:37:51)Robert Dąbski-Hans link napisał(a): Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej.

A w składzie delegacji występuję tylko ja jako prezydent Trizondalu.

/-/ Robert Dąbski-Hans
Prezydent Trizondalu

Dopiero co zamieściłem post, a tu już aktualizacja składu delegacji.

1/ Robert Dąbski-Hans
2/ Krzysztof Hans

Cieszę się z tego, że jest nas coraz więcej. Smile Zachęcam do zapoznania się z dotychczasowymi debatami i wzięcia w nich udziału.
Niebawem kolejne.  Wink