![]() |
|
Prezentacje delegacji - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Resorty rządowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-559.html) +---- Dział: Archiwum Ministerstw (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-28.html) +----- Dział: Archiwum Spraw Zagranicznych (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-30.html) +----- Wątek: Prezentacje delegacji (/thread-2384.html) Strony:
1
2
|
Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 01.01.2015 W tym wątku prosimy o zgłaszanie się maksymalnie 3-osobowy delegacji: a) państw członkowskich w Sojuszu Promocji i Rozwoju. b) państw zaproszonych na Konferencję Wolnogradzką. c) innych państw zainteresowanych wzięciem udziału w debatach. Odp: Prezentacje delegacji - Eddard Noqtern - 02.01.2015 Cytat:Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Królestwa Hasselandu na Konferencji Wolnogradzkiej. Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 02.01.2015 Witam serdecznie Waszą Królewską Mość oraz Wasze Ekscelencje Premiera i Wicepremiera. Przed oficjalnym rozpoczęciem Szczytu zachęcam do rozejrzenia się po Stołecznym Mieście Wolnogradzie.
Odp: Prezentacje delegacji - Tomasz Anter - 03.01.2015 Chciałbym zgłosić (jako państwo zainteresowane wzięciem udziału w debatach) jednoosobową delegację Państwa Osteryjskiego. W skład delegacji wchodzę ja - Przewodniczący Rządu Osteryjskiego - Tomasz Anter. Zdaję sobie sprawę że Osteria nie jest aktywnym państwem - jednak mam pewne doświadczenie w v-świecie, i myślę że mógłbym wnieść co nieco do debat. Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 03.01.2015 Witam serdecznie Waszą Ekscelencję i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w Szczycie.
Odp: Prezentacje delegacji - Kazimierz Sabatowski - 04.01.2015 Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Federacji Brodryjskiej ( wyłonieni z Carstwa Brodryjskiego i Związku Brodryjskiego ) na konferencji Wolnogradzkiej: 1. Aleksandra Dostojewska, Caryca Carstwa Brodryjskiego 2. Patryk Mikołaj Hyjek, carewicz Carstwa Brodryjskiego 3. Kazimierz Sabatowski, prezydent Związku Brodryjskiego Odp: Prezentacje delegacji - Konstanty Jerzy Michalski - 04.01.2015 Cytat:Skład delegacji Republiki Bialeńskiej Odp: Prezentacje delegacji - Hugo Miramontes - 05.01.2015 Również i La Palma przybywa na Konferencję Wolnogradzką, a moja skromna osoba będzie reprezentować Republikę. Także skład La Palmy: 1) Hugo Miramontes I jeszcze raz dziękuję za zaproszenie. Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015 Witam serdecznie Wasze Ekscelencje na Konferencji. Zapraszam do zabrania głosu w otwartych już debatach.
Odp: Prezentacje delegacji - Osama bin Ramzani - 05.01.2015 Witam Szanownych Państwa. Przybyłem na Konferencję Wolnogradzką w odpowiedzi na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej Konstantego Jerzego Michalskiego. Jeżeli nie stanowi to problemu Federacja Al Rajn będzie uczestniczyła w obradach w roli obserwatora. Później jeżeli będzie taka wola władz państwowych Republiki możemy przedyskutować kwestię nawiązania oficjalnych stosunków dyplomatycznych. Pozdrawiam. Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015 Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.
Odp: Prezentacje delegacji - Osama bin Ramzani - 05.01.2015 (05.01.2015, 19:52:06)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.Jestem pod wrażeniem państwa. Jego Eminencja Prezydent pozwoli, że sobie pozwiedzam? Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015 Oczywiście, w razie potrzeby chętnie oprowadzę.
Odp: Prezentacje delegacji - Meisande V Gvandoya - 05.01.2015 Witam Państwa Zjednoczone Królestwo Samundy odpowiadając na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej chce uczestniczyć w obradach jako obserwator, jeśli jest taka możliwość. Skład delegacji ZKS: 1. JKW Meisande V Gvandoya 2. JKM Thorgautr Gvandoya Dziękujemy za zaproszenie. Odp: Prezentacje delegacji - Konstanty Jerzy Michalski - 05.01.2015 (05.01.2015, 20:58:59)Meisande V Gvandoya link napisał(a): Witam Państwa Oczywiście że jest taka możliwość.
Odp: Prezentacje delegacji - Eddard Noqtern - 05.01.2015 Witam nowoprzybyłych, Pojawiło się więcej nacji, a więc dyskusja, mam nadzieję, będzie bardziej ciekawa. Jeszcze raz witam.
Odp: Prezentacje delegacji - Robert Dąbski-Hans - 05.01.2015 Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej. A w składzie delegacji występuję tylko ja jako prezydent Trizondalu. Dziękujemy za zaproszenie. /-/ Robert Dąbski-Hans Prezydent Trizondalu Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015 Witam serdecznie przybyłe delegacje. To dla Bialenii wielki zaszczyt, iż może gościć tak znamienitych gości z tylu słynnych mikronacji.
Odp: Prezentacje delegacji - Robert Dąbski-Hans - 05.01.2015 (05.01.2015, 21:37:51)Robert Dąbski-Hans link napisał(a): Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej. Dopiero co zamieściłem post, a tu już aktualizacja składu delegacji. 1/ Robert Dąbski-Hans 2/ Krzysztof Hans Odp: Prezentacje delegacji - AndrzejSwarzewski - 05.01.2015 Cieszę się z tego, że jest nas coraz więcej. Zachęcam do zapoznania się z dotychczasowymi debatami i wzięcia w nich udziału.Niebawem kolejne.
|