Prezentacje delegacji
W tym wątku prosimy o zgłaszanie się maksymalnie 3-osobowy delegacji:
a) państw członkowskich w Sojuszu Promocji i Rozwoju.
b) państw zaproszonych na Konferencję Wolnogradzką.
c) innych państw zainteresowanych wzięciem udziału w debatach.
N.N
Odpowiedz
Cytat:Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Królestwa Hasselandu na Konferencji Wolnogradzkiej.
1. Premier Eddard Noqtern
2. Wicepremier Piotr de Zaym
3. JKM Iwan I Iwanowicz
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Witam serdecznie Waszą Królewską Mość oraz Wasze Ekscelencje Premiera i Wicepremiera. Smile
Przed oficjalnym rozpoczęciem Szczytu zachęcam do rozejrzenia się po Stołecznym Mieście Wolnogradzie. Wink
N.N
Odpowiedz
Chciałbym zgłosić (jako państwo zainteresowane wzięciem udziału w debatach) jednoosobową delegację Państwa Osteryjskiego. W skład delegacji wchodzę ja - Przewodniczący Rządu Osteryjskiego - Tomasz Anter.

Zdaję sobie sprawę że Osteria nie jest aktywnym państwem - jednak mam pewne doświadczenie w v-świecie, i myślę że mógłbym wnieść co nieco do debat.
Odpowiedz
Witam serdecznie Waszą Ekscelencję i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w Szczycie. Smile
N.N
Odpowiedz
Skład delegacji państwa członkowskiego w Sojuszu Promocji i Rozwoju - Federacji Brodryjskiej ( wyłonieni z Carstwa Brodryjskiego i Związku Brodryjskiego ) na konferencji Wolnogradzkiej:
1.  Aleksandra Dostojewska, Caryca Carstwa Brodryjskiego
2. Patryk Mikołaj Hyjek, carewicz Carstwa Brodryjskiego
3. Kazimierz Sabatowski, prezydent Związku Brodryjskiego
Odpowiedz
Cytat:Skład delegacji Republiki Bialeńskiej
1. Andrzej Swarzewski
2. Konstanty Jerzy Michalski
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Również i La Palma przybywa na Konferencję Wolnogradzką, a moja skromna osoba będzie reprezentować Republikę.

Także skład La Palmy:
1) Hugo Miramontes

I jeszcze raz dziękuję za zaproszenie.
[Obrazek: hy00v7ely9yw.png]

[Obrazek: 86500318BBA68E5EA46A4923B8EF538F.png]
Odpowiedz
Witam serdecznie Wasze Ekscelencje na Konferencji. Smile
Zapraszam do zabrania głosu w otwartych już debatach. Smile
N.N
Odpowiedz
Witam Szanownych Państwa.

Przybyłem na Konferencję Wolnogradzką w odpowiedzi na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej
Konstantego Jerzego Michalskiego. Jeżeli nie stanowi to problemu Federacja Al Rajn będzie uczestniczyła w obradach w roli obserwatora. Później jeżeli będzie taka wola władz państwowych Republiki możemy przedyskutować kwestię nawiązania oficjalnych stosunków dyplomatycznych.

Pozdrawiam.
(-) Jego Sułtańska Mość Osama bin Ramzani
Sułtan Sułtanatu Al Rajn
Jego Wysokość Sułtan Senior Federacji Al Rajn
Odpowiedz
Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.Smile
N.N
Odpowiedz
(05.01.2015, 19:52:06)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Witam serdecznie Waszą Sułtańską Mość! Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, mogąc gościć Sułtana największej polskiej mikronacji.Smile
Jestem pod wrażeniem państwa. Jego Eminencja Prezydent pozwoli, że sobie pozwiedzam?
(-) Jego Sułtańska Mość Osama bin Ramzani
Sułtan Sułtanatu Al Rajn
Jego Wysokość Sułtan Senior Federacji Al Rajn
Odpowiedz
Oczywiście, w razie potrzeby chętnie oprowadzę. Smile
N.N
Odpowiedz
Witam Państwa

Zjednoczone Królestwo Samundy odpowiadając na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych  Republiki Bialeńskiej chce uczestniczyć w obradach jako obserwator, jeśli jest taka możliwość.

Skład delegacji ZKS:
1. JKW Meisande V Gvandoya
2. JKM Thorgautr Gvandoya

Dziękujemy za zaproszenie.
(-)Meisande V Gvandoya
Malkia Kigeni Osen Mlikesh
Odpowiedz
(05.01.2015, 20:58:59)Meisande V Gvandoya link napisał(a): Witam Państwa

Zjednoczone Królestwo Samundy odpowiadając na zaproszenie Sekretarza Spraw Zagranicznych  Republiki Bialeńskiej chce uczestniczyć w obradach jako obserwator, jeśli jest taka możliwość.

Skład delegacji ZKS:
1. JKW Meisande V Gvandoya
2. JKM Thorgautr Gvandoya

Oczywiście że jest taka możliwość. Smile
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Witam nowoprzybyłych,
Pojawiło się więcej nacji, a więc dyskusja, mam nadzieję, będzie bardziej ciekawa.
Jeszcze raz witam. Smile
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej.

A w składzie delegacji występuję tylko ja jako prezydent Trizondalu.

/-/ Robert Dąbski-Hans
Prezydent Trizondalu
RDH
Odpowiedz
Witam serdecznie przybyłe delegacje.  To dla Bialenii wielki zaszczyt, iż może gościć tak znamienitych gości z tylu słynnych mikronacji. Smile
N.N
Odpowiedz
(05.01.2015, 21:37:51)Robert Dąbski-Hans link napisał(a): Bez względu na chwilowy kryzys i Trizondal przyjął zaproszenie i weźmie udział w Konferencji Wolnogradzkiej.

A w składzie delegacji występuję tylko ja jako prezydent Trizondalu.

/-/ Robert Dąbski-Hans
Prezydent Trizondalu

Dopiero co zamieściłem post, a tu już aktualizacja składu delegacji.

1/ Robert Dąbski-Hans
2/ Krzysztof Hans
RDH
Odpowiedz
Cieszę się z tego, że jest nas coraz więcej. Smile Zachęcam do zapoznania się z dotychczasowymi debatami i wzięcia w nich udziału.
Niebawem kolejne.  Wink
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości