Forum Republiki Bialeńskiej
Wielki Spis Ludnościowy - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Wielki Spis Ludnościowy (/thread-508.html)

Wielki Spis Ludnościowy - Konstanty Jerzy Michalski - 10.03.2014

Proszę (Uwaga!!!) KAŻDEGO o zapisanie tutaj czy posiada jakieś inne obywatelstwo/wizę kraju innego niż Bialenia, i podać nazwę takiego kraju. Jeśli nie, to proszę zapisać "Nie posiadam żadnego innego obywatelstwa poza bialeńskim. W ankiecie mianowicie proszę wypełnić ile ma się obywatelstw.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Maciej Kamiński - 10.03.2014

Nie posiadam żadnego innego obywatelstwa poza bialeńskim.

Upewnię się tylko - ta ankieta dotyczy wszystkich obywatelstw, a nie tylko innych niż bialeńskie, tak?

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Konstanty Jerzy Michalski - 10.03.2014

Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - MvP - 10.03.2014

A czy obywatelstwo które wygasło (ale w kazdej chwili mogę odzyskać) też się liczy?

Tak, liczy się.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Maciej Kamiński - 10.03.2014

Cytat:Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.
Namieszałeś mi w głowie - jak dla mnie początek i koniec są sprzeczne.

Cytat:[quote author="OutiesPL"]Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.
Namieszałeś mi w głowie - jak dla mnie początek i koniec są sprzeczne.[/quote]

Achh. Przepraszam

W poście wszystkie poza Bialeńskim.
W ankiecie wszystkie razem z Bialeńskim.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - MvP - 10.03.2014

Sarmackie(Baridaskie) , nieaktywne

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Baltazar Dostojewski - 10.03.2014

Abdulla obywatelstwa: NUPIA PIA Arabia i (Islamska Federacja-nieaktywne ale uznane u mnie jako pierworodne).

Re: Wielki Spis Ludnościowy - AndrzejSwarzewski - 10.03.2014

Nie posiadam obywatelstwa innego niż bialeńskie i nie planuję posiadać.
Pozdrawiam.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Ronon Dex - 10.03.2014

Dwa obywatelstwa... Obywatelstwo Bialeńskie i obywatelstwo NUPIA.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Hewret von Thorn - 11.03.2014

Bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie.

Jakby się uprzeć to dokładnie bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie, sarmackie (wand), hirshberskie, santańskie, victoriańskie, siedmiogrodzkie, burbońskie i inne...

Re: Wielki Spis Ludnościowy - AndrzejSwarzewski - 11.03.2014

Cytat:Bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie.

Jakby się uprzeć to dokładnie bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie, sarmackie (wand), hirshberskie, santańskie, victoriańskie, siedmiogrodzkie, burbońskie i inne...
Po co tyle? Big Grin Big GrinBig Grin

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Hewret von Thorn - 11.03.2014

Gdyby ktoś się przyczepił... Tongue TongueTongue
Z góry mówię, że nie prowadzę multikont. Do pewnego czasu miałem bardzo dużo czasu. Niestety zabrakło mi go teraz, dlatego swoją działalność ograniczyłem. Big Grin Big GrinBig Grin
Jeszcze zapomniałem o trizondalskim...

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Jurij Bołodin - 23.03.2014

:wink: :wink::wink: Pan Aykm, pan Razorblade... obywatelstwa jakiego jeszcze kraju posiadacie?????? :wink: :wink::wink:

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Ronon Dex - 23.03.2014

Cytat::wink: Pan Aykm, pan Razorblade... obywatelstwa jakiego jeszcze kraju posiadacie?????? :wink: :wink::wink:
Co do Abdullaha Aykm to nie wiem, ale o ile się nie mylę co do sugestii w stosunku do mojej osoby to nigdy nie występowałem o obywatelstwo Brodrii (ani żadne inne poza tymi dwoma, o których napisałem), a zostałem zatrudniony jako zagraniczny "doradca wojskowy" (zresztą za wiedzą, a nawet po sugestii mojego przełożonego, w chwili gdy mieliście problemy z sąsiadem). Ponadto prowadzę u Was przedstawicielstwo Bialeńskich Linii Lotniczych (chyba nie jest potrzebne obywatelstwo do prowadzenia przedstawicielstw zagranicznych linii lotniczych) oraz oddział międzynarodowego koncernu (również w chwili gdy o to występowałem nie zauważyłem przepisów zakazujących takiej działalności cudzoziemcom).

Moje oświadczenie jest więc prawdziwe - posiadam przyznane dwa obywatelstwa w Republice Bialeńskiej i w NUPIA... nie występowałem nigdy o jakiekolwiek inne - no chyba, że nastąpiło coś o czym nie wiem, i o czym nie zostałem w żaden sposób poinformowany.

Re: Wielki Spis Ludnościowy - Jan Sapieha - 31.03.2014

Mam jedno obywatelstwo i jedno konto.