Ankieta: Liczba Obywatelstw
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
1 Obywatelstwo
0%
0 0%
2 Obywatelstwa
33.33%
3 33.33%
3 Obywatelstwa
22.22%
2 22.22%
4 Obywatelstwa
44.44%
4 44.44%
5 lub więcej Obywatelstw
0%
0 0%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wielki Spis Ludnościowy
Proszę (Uwaga!!!) KAŻDEGO o zapisanie tutaj czy posiada jakieś inne obywatelstwo/wizę kraju innego niż Bialenia, i podać nazwę takiego kraju. Jeśli nie, to proszę zapisać "Nie posiadam żadnego innego obywatelstwa poza bialeńskim. W ankiecie mianowicie proszę wypełnić ile ma się obywatelstw.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Nie posiadam żadnego innego obywatelstwa poza bialeńskim.

Upewnię się tylko - ta ankieta dotyczy wszystkich obywatelstw, a nie tylko innych niż bialeńskie, tak?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.
Odpowiedz
A czy obywatelstwo które wygasło (ale w kazdej chwili mogę odzyskać) też się liczy?
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Tak, liczy się.
Odpowiedz
Cytat:Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.
Namieszałeś mi w głowie - jak dla mnie początek i koniec są sprzeczne.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Cytat:[quote author="OutiesPL"]Wszystkich poza Bialeńskim. Czyli od Sarmackiego po Dreamlandzkie. Bo wszyscy którzy będą głosowali w ankiecie sądze że będą mieli Bialeńskie. W ankiecie liczy się też bialeńskie.
Namieszałeś mi w głowie - jak dla mnie początek i koniec są sprzeczne.[/quote]

Achh. Przepraszam

W poście wszystkie poza Bialeńskim.
W ankiecie wszystkie razem z Bialeńskim.
Odpowiedz
Sarmackie(Baridaskie) , nieaktywne
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Abdulla obywatelstwa: NUPIA PIA Arabia i (Islamska Federacja-nieaktywne ale uznane u mnie jako pierworodne).
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Odpowiedz
Nie posiadam obywatelstwa innego niż bialeńskie i nie planuję posiadać.
Pozdrawiam.
N.N
Odpowiedz
Dwa obywatelstwa... Obywatelstwo Bialeńskie i obywatelstwo NUPIA.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie.

Jakby się uprzeć to dokładnie bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie, sarmackie (wand), hirshberskie, santańskie, victoriańskie, siedmiogrodzkie, burbońskie i inne...
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Cytat:Bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie.

Jakby się uprzeć to dokładnie bialeńskie, niderlandzkie, dreamlandzkie, sarmackie (wand), hirshberskie, santańskie, victoriańskie, siedmiogrodzkie, burbońskie i inne...
Po co tyle? Big Grin Big GrinBig Grin
N.N
Odpowiedz
Gdyby ktoś się przyczepił... Tongue TongueTongue
Z góry mówię, że nie prowadzę multikont. Do pewnego czasu miałem bardzo dużo czasu. Niestety zabrakło mi go teraz, dlatego swoją działalność ograniczyłem. Big Grin Big GrinBig Grin
Jeszcze zapomniałem o trizondalskim...
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
:wink: :wink::wink: Pan Aykm, pan Razorblade... obywatelstwa jakiego jeszcze kraju posiadacie?????? :wink: :wink::wink:

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Odpowiedz
Cytat::wink: Pan Aykm, pan Razorblade... obywatelstwa jakiego jeszcze kraju posiadacie?????? :wink: :wink::wink:
Co do Abdullaha Aykm to nie wiem, ale o ile się nie mylę co do sugestii w stosunku do mojej osoby to nigdy nie występowałem o obywatelstwo Brodrii (ani żadne inne poza tymi dwoma, o których napisałem), a zostałem zatrudniony jako zagraniczny "doradca wojskowy" (zresztą za wiedzą, a nawet po sugestii mojego przełożonego, w chwili gdy mieliście problemy z sąsiadem). Ponadto prowadzę u Was przedstawicielstwo Bialeńskich Linii Lotniczych (chyba nie jest potrzebne obywatelstwo do prowadzenia przedstawicielstw zagranicznych linii lotniczych) oraz oddział międzynarodowego koncernu (również w chwili gdy o to występowałem nie zauważyłem przepisów zakazujących takiej działalności cudzoziemcom).

Moje oświadczenie jest więc prawdziwe - posiadam przyznane dwa obywatelstwa w Republice Bialeńskiej i w NUPIA... nie występowałem nigdy o jakiekolwiek inne - no chyba, że nastąpiło coś o czym nie wiem, i o czym nie zostałem w żaden sposób poinformowany.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Mam jedno obywatelstwo i jedno konto.
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: