![]() |
|
Nie będzie ułaskawienia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Nie będzie ułaskawienia (/thread-7498.html) |
Nie będzie ułaskawienia - Hewret von Thorn - 04.04.2017 [ATTACHMENT NOT FOUND] To z obecnie obowiązującego kodeksu karnego. Stanisław Klepka pozostanie zbanowany. Poza tym proszę, żeby ktoś z obywateli złożył wniosek o stwierdzenie legalności powołania Aleksandry Dostojewskiej na stanowisko wiceprezydenta. Mowa tu o art. 10, ust. 1, lit. d) Ordynacji Wyborczej obecnie obowiązującej. Jeśli z Brodrią Południową podpisujemy traktaty, to jednoznacznie traktujemy to jako państwo trzecie. A więc Aleksandra nie jest prezydentem Bialenii i wszystkie jej decyzje należy uznać za niebyłe. Również prosiłbym o wszczęcie postępowania wobec Andrzejowi Swarzewskiemu o nadużycie władzy, tj. przekroczenie uprawnień w związku z powyższym. Nie wiem również, czy to nie jest celowe szkodzenie Republice Bialeńskiej atakując Księstwo Sarmacki bezpośrednio lub pośrednio. Pozdrawiam i trzymam kciuki za praworządność Bialenii, obecnie mnie w kraju nie będzie, mam nadzieję, że zwalczycie fałsz, tyranię, obłudę i kłamstwo.
RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 04.04.2017 Ale konto "Stanisław Klepka" nie jest zbanowane. [spoiler]Nie ma takiego konta w ogóle.[/spoiler] RE: Nie będzie ułaskawienia - Aleksandra Dostojewska - 04.04.2017 (04.04.2017, 00:25:13)Hewret Faradobus napisał(a): [ATTACHMENT NOT FOUND] Ja również pozdrawiam i przypominam koziołkowi, żeby nie podskakiwał zbytnio w górę, bo mu o czyś przypomnę.
RE: Nie będzie ułaskawienia - Hewret von Thorn - 04.04.2017 Znowu pokazujesz jaka jesteś podła. Tylko byś wszystkimi groziła, a nic od siebie nie wprowadzasz do Bialenii. Jedynie co uczyniłaś, to psucie wizerunku kraju i działalność niezgodnie z racją stanu. RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 04.04.2017 Zajmiemy się wszystkim jutro, bo czas spać. Nawbijajcie tu trochę postów. RE: Nie będzie ułaskawienia - Hewret von Thorn - 04.04.2017 (04.04.2017, 00:27:28)Maciej Kamiński napisał(a): Ale konto "Stanisław Klepka" nie jest zbanowane. Liczy się zdarzenie administracyjne. RE: Nie będzie ułaskawienia - Aleksandra Dostojewska - 04.04.2017 Ehhh, tak bardzo boli przeczytanie kilku zdań? Carstwo Brodryjskie obecnie nie istnieje, jest Carstwo Brodrii Południowej, ale oficjalnie , jeszcze, na razie jego głową nie jestem. RE: Nie będzie ułaskawienia - Ametyst Faradobus - 04.04.2017 (04.04.2017, 00:28:04)Aleksandra Dostojewska napisał(a):(04.04.2017, 00:25:13)Hewret Faradobus napisał(a): To z obecnie obowiązującego kodeksu karnego. https://www.youtube.com/watch?v=X7Bf-0kIhGo RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 04.04.2017 Akurat z głową państwa obcego to sprzeczności nie ma. Państwa stowarzyszone zgodnie z którymś tam wyrokiem sądu nie są uznawane za trzecie. Rozmiar inby mnie rozczarował. RE: Nie będzie ułaskawienia - Hewret von Thorn - 04.04.2017 (04.04.2017, 17:21:52)Maciej Kamiński napisał(a): Akurat z głową państwa obcego to sprzeczności nie ma. Państwa stowarzyszone zgodnie z którymś tam wyrokiem sądu nie są uznawane za trzecie. Ustawa Ordynacja Wyborcza jest nowa, orzecznictwo odnosi się do starej. RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 04.04.2017 Czy treść przepisu uległa zmianie? RE: Nie będzie ułaskawienia - Hewret von Thorn - 04.04.2017 Akurat w tym przypadku tak, bo teraz nie ma po przecinku wyjątku. RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 04.04.2017 No dobra, to w takim razie potrzeba nowego orzeczenia. RE: Nie będzie ułaskawienia - AndrzejSwarzewski - 07.04.2017 A szkoda, bo ze Stasiem chętnie bym sobie podyskutował. RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 07.04.2017 Poleć do Dreamlandu w tej sprawie. RE: Nie będzie ułaskawienia - AndrzejSwarzewski - 07.04.2017 A tam mój najbardziej interesujący krytyk chodzi wolno? RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 07.04.2017 Świeżutka decyzja szykującego się do koronacji monarchy to potwierdziła, więc tak. Pewnie niezbyt długo - strzelam, że na obchodach zacznie trzodę robić i wyleci ponownie. RE: Nie będzie ułaskawienia - AndrzejSwarzewski - 07.04.2017 Stowarzyszmy się z Wurstlandią i dajmy mu immunitet głowy państwa stowarzyszonego.
RE: Nie będzie ułaskawienia - Maciej Kamiński - 07.04.2017 Wurstlandię to anektujmy od razu, powołamy się na podręcznik i stworzymy tam sekundogeniturę Feliksowi. |