Przywitanie
Witam, będę się pilnować i starać pisać poprawnie i tylko na temat. Pozdrawiam
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
Cytat:Witam, będę się pilnować i starać pisać poprawnie i tylko na temat. Pozdrawiam
Proszę pisać poprawnie, ale z drugiej strony się zbytnio nie przejmować. Smile SmileSmile Jest Pan nowym mieszkańcem, więc ważniejsze jest, żeby się Pan zaklimatyzował, niż idealne pisanie. Wink
Równocześnie proszę nie mieć urazu do Policji Krajowej, takie jest ich zadanie i są oni społeczeństwu bardzo potrzebni. Smile SmileSmile
N.N
Odpowiedz
Poznaje powoli Wasze prawa, jak na razie w pełni wszystkie akceptuje. Gdybym coś nieświadomie przeskrobał, proszę mi o tym napisać, ważne też abyśmy się lepiej mogli poznać :]
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
Cytat:Poznaje powoli Wasze prawa, jak na razie w pełni wszystkie akceptuje. Gdybym coś nieświadomie przeskrobał, proszę mi o tym napisać, ważne też abyśmy się lepiej mogli poznać :]
Oczywiście będę pisał, a jak zapomnę to nasz stróż prawa z pewnością się tym zajmie. Wink
Abyśmy się lepiej poznali proponuję wypowiadać się w różnych dyskusjach, zadawać pytania. To najlepszy sposób. Smile SmileSmile
N.N
Odpowiedz
Jakie są relacje Republiki z innymi państwami, a w zasadzie powinienem zapytać czy istnieją inne państwa w naszym wirtualnym świecie ?
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
drogi kolego wirtualnych państw w państwach czyli np PL jest bardzo dużo zapraszam cie to lektury http://micropedia.wikia.com/wiki/Lista_ ... mikronacji

RB utrzymuje dobre stosunki dyplomatyczne z NUPIA(już od powstania RB poz zmianami nazw państwa)( http://nupia.cba.pl/forum wymagana jest rejestracja zajmuje tylko chwilkę)
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Odpowiedz
Cytat:Jakie są relacje Republiki z innymi państwami, a w zasadzie powinienem zapytać czy istnieją inne państwa w naszym wirtualnym świecie ?
Istnieje wiele wirtualnych państw. Abdullah dał Panu link do ich wykazu.
Republika Bialeńska jest młodym krajem i obecnie utrzymuje relacje głównie z NUPIA, który jest naszym, jakby, naturalnym sojusznikiem. Smile SmileSmile
N.N
Odpowiedz
Przede mną jeszcze wiele nauki, dzisiejszy wieczór poświęcę na zapoznanie się z tematami. Przy okazji złożyłem wniosek o przyznanie mi obywatelstwa
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
Cytat:Przede mną jeszcze wiele nauki, dzisiejszy wieczór poświęcę na zapoznanie się z tematami. Przy okazji złożyłem wniosek o przyznanie mi obywatelstwa
Świetnie. Smile SmileSmile Polecam zapoznać się z najważniejszymi debatami oraz ustawami, skoro ma zamiar Pan poświęcić czas na poznanie naszego kraju. Smile SmileSmile Obrady Parlamentu również mogą być interesującym miejscem.
W czasie przeglądania może Pan słuchać muzyki z Bialeńskich Listy Przebojów. Wink
N.N
Odpowiedz
Pragnę powitać młodego mieszkańca. Swoją drogą czas bycia mieszkańcem to czas zapoznawania się z naszym państwem. Zapraszam.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Dzięki za serdeczne powitanie. W tej chwili cały czas poznaje zasady bytowania w wirtualnej społeczności, czytam Wasze posty i powoli zaczynam łapać zasady tu panujące
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
Cytat:Dzięki za serdeczne powitanie. W tej chwili cały czas poznaje zasady bytowania w wirtualnej społeczności, czytam Wasze posty i powoli zaczynam łapać zasady tu panujące
Bardzo nas tu cieszy. Smile SmileSmile Gdyby jednak czegokolwiek Pan nie zrozumiał, to my z chęcią wyjaśnimy. Od tego tu jesteśmy. Wink
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości