27.09.2014, 21:31:54
To jest flaga wszechsłowiańska.
A Jugosławia to największe osiągnięcie panslawizmu.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
|
Pogawędki wszelakie (miejsce na OT)
|
|
27.09.2014, 21:31:54
To jest flaga wszechsłowiańska.
![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
28.09.2014, 21:30:17
Co czują Marszałek Parlamentu i jego zastępca podczas porządkowania Biuletynu Ustaw?
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
28.09.2014, 21:31:39
Przypuszczam, że to samo co ja pod koniec grudnia, ale do sześcianu.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
28.09.2014, 21:33:42
(28.09.2014, 21:30:17)Hugon Hewret link napisał(a): Co czują Marszałek Parlamentu i jego zastępca podczas porządkowania Biuletynu Ustaw? By było zgodnie z tradycją, to muszą do marca czekać. Ja akurat mam zamiar w tedy oderwać Jahołde. ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
28.09.2014, 21:47:34
(28.09.2014, 21:33:42)Nabuchodonozor V link napisał(a): [quote author=Hugon Hewret link=topic=476.msg17103#msg17103 date=1411932617] By było zgodnie z tradycją, to muszą do marca czekać. Ja akurat mam zamiar w tedy oderwać Jahołde. [/quote] Aż tak chcesz odroczyć swoją egzekucję? ;D
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
28.09.2014, 21:50:19
Doświadczenie mnie nauczyło, że lepiej nie ogłaszać secesji z dnia na dzień, a dać czas gorolom by się pogodzili.
![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
10.11.2014, 15:52:26
http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...;topicseen
Krzysztofie, jak należy rozczytywać te schematy? Co oznaczają wszystkie symbole, czego można się dowiedzieć przeglądając działy wojskowe? dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
10.11.2014, 16:54:46
Symbole są standardowe - stosowane wg. standardu NATO czyli chyba najpowszechniej znane i stosowane przy schematach dotyczących też historycznych (20-wiecznych) organizacji, same znaki też oczywiście mają przeszłość "przednatowską".
W skrócie - podstawowe znaki, które są na naszych schematach... [attachimg=1] Od góry od lewej (typ pododdziału): - Piechota, piechota górska, powietrznodesantowe, piechota morska, rozpoznawczy, zmechanizowany, pancerny; - Artyleria, artyleria rakietowa, artyleria samobieżna, moździerze, przeciwlotniczy, przeciwpancerny, ciężki/wsparcia; - Dowodzenia, logistyczny, medyczny, transportowy, łączności, techniczny, saperów. To oczywiście tylko wybór - tych znaków jest dużo więcej. Ostatni rząd - wielkość jednostki (od lewej): - Sekcja/obsługa, drużyna, pluton, kompania, batalion, pułk, brygada, dywizja, korpus, armia. ![]() Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej. Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
10.11.2014, 19:33:54
(10.11.2014, 15:52:26)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Krzysztofie, jak należy rozczytywać te schematy? Co oznaczają wszystkie symbole, czego można się dowiedzieć przeglądając działy wojskowe?Chyba powrócę do idei stworzenia "Akademii Wojskowej" (od której swego czasu mnie Andrzej odstręczył), ale może garść wykładów by nie zaszkodziła? ![]() Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej. Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
10.11.2014, 19:36:51
Ja bym tam chętnie uczęszczał. Pewnie nie tylko ja, więc możesz tworzyć.
(–) Kristian Arped
10.11.2014, 19:41:20
Mam nadzieję, że nie skończy jak inne dotychczasowe inicjatywy, które wymyślałem lub do których byłem namawiany czy przekonywany - czyli tym, że będę się bawił sam ze sobą i nikogo to nie będzie obchodziło, czyli będzie to działaniem bezsensownym.
![]() Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej. Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
15.11.2014, 19:05:49
16.11.2014, 15:13:59
Przywracam do życia tę Sodomę i Gomorę.
16.11.2014, 15:20:27
Republika Victoria/Królestwo Victoria inaczej było nazywane Państwem Victów.
![]() Kiedyś spisywano mitologię Victów, ale tutaj bym musiał skontaktować się z pewną osobą. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
16.11.2014, 15:24:21
Osobiście wolę się nazywać "Victem", niż "Victorianem".
![]() Cytat:Starożytność dr net. prawa, prof. nadzw. UB
16.11.2014, 15:30:23
A ja się mam nadal za Sibijczyka.
If You Know What I Mean.... ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
16.11.2014, 15:31:36
Cytat:Mit o Nabuchodonozorze dr net. prawa, prof. nadzw. UB
16.11.2014, 15:31:51
(16.11.2014, 15:30:23)Nabuchodonozor V link napisał(a): A ja się mam nadal za Sibijczyka. SiB (Sibia) to sztuczny twór.
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|