Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód.
(Miało tu być od razu oskarżenie, ale po namyśle - pewna kwestia będzie tu do interpretacji przez Sąd.).
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 594
Liczba wątków: 65
Informuje ze poprosiłem o usuniecie Tego konta gdyż chciałem pokazać Hugonowi ze myli sie co do sp wiktora
Wszelakie spekulacje odnoszę iz z konta raz i jedyny i poprosiłem o usuniecie tego konta
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
1. W Bialenii nie praktykujemy usuwania kont.
2. Gdzie niby się mylę odnośnie Wiktora Chruszczenki?
Poczekajmy na proces a wszystko ci wyjaśnię na procesie jeśli SN zdecyduje sie na proces nie che zaśmiecać wiecej tego wątku
Liczba postów: 2 030
Liczba wątków: 349
Cytat:Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód.
Oskarżenie złożone "na siłę", kompletnie bezcelowo. Nie popadajmy w paranoję! Jeśli sąd zdecydowałby się na proces zgłaszam się na obrońcę A.Aykma.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Apeluję o nierozpoczynanie procesu ze względu na zerową szkodliwość społeczną. Abdullah Aykm nie korzystał z drugiego konta, dlatego też nie widzę sensu w szukaniu dziury w całym.
N.N
Liczba postów: 1 732
Liczba wątków: 183
Każda następna wypowiedź będzie karana grzywną.
Cytat:7. Opinia publiczna może dyskutować na temat procesu w odrębnych tematach założonych na "Placu Zielonym".
(–) Kristian Arped
Cytat:Sąd Republiki Bialeńskiej
Po rozpatrzeniu zawiadomienia, Sąd nie decyduje się na rozpoczęcie procesu karnego poprzez wystosowanie przezeń aktu oskarżenia przeciw Abdullahowi Aykmowi. Sąd, zgodnie z ustawą o sądownictwie, nie jest zobligowany do wystosowania takowego aktu.
u.2 art. 6. ustawy o sądownictwie napisał(a):2. Proces zaczyna się od przedstawienia aktu oskarżenia - może tego dokonać oskarżyciel publiczny lub gdy Sąd dysponuje pełnym aktem oskarżenia wcześniej może tego dokonać sędzia rozpoczynając postępowanie sądowe.
Informuje się, iż jakiekolwiek wypowiedzi poza aktami oskarżenia będą karane grzywną, do której pobrania obliguje się Policję Krajową.
(-) Kristian Iversen
(–) Kristian Arped
Zgłaszam zawiadomienie na tę samą osobę.
[attachimg=1]
Ponownie proszę o akt oskarżenia.
(–) Kristian Arped
(29.11.2014, 13:06:42)Kristian Iversen link napisał(a): Ponownie proszę o akt oskarżenia.
Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję.
29.11.2014, 13:36:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2014, 13:37:10 przez Baltazar Dostojewski.)
Mam pytanie a dlaczego administracja szpieguje swoich obywateli ?.
(29.11.2014, 13:07:18)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję. Ale możesz jako oskarżyciel prywatny, jeżeli wg Ciebie Abdul popełnił przestępstwo.
(–) Kristian Arped
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Ja raczej apelowałbym do Policji Krajowej o uznanie tego za wykroczenie i wymierzenie kary pięciu dni pozbawienia wolności pod zarzutem:
"d) Złośliwe wprowadzanie w błąd innych osób".
N.N
JA proponuje dla siebie kare pozbawienia wolność do 2 mies.
Ja proponuję pozbawienie obywatelstwa i wydalenie Abdullaha z RB.
To nie pierwszy jego wybryk i mam wrażenie, że działa na rzecz organizacji przestępczej.
Liczba postów: 2 286
Liczba wątków: 356
Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki?
Tutaj kroki powinny być podejmowane jedynie przez FB. (rząd na uchodztwie)
Cytat:Mam pytanie a dlaczego administracja szpieguje swoich obywateli ?.
Nie szpieguje, zwraca uwagę na osoby podejrzane.
Cytat:Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki?
Tutaj kroki powinny być podejmowane jedynie przez FB. (rząd na uchodztwie)
Czyn dzieje się na terytorium RB.
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Administracja może czytać czyjąś pocztę, bo nie wprowadzono w życie pomysłu Immanuela na nienaruszalność korespondencji.
Dobra. To całościowy akt oskarżenia walnę, jak tylko skończę przeglądać nieprzeczytane posty.
Co rząd FB ma do tego?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
W związku z przedstawieniem aktu oskarżenia, zamykam wątek.
(–) Kristian Arped
|