Zawiadomienie
Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód.

(Miało tu być od razu oskarżenie, ale po namyśle - pewna kwestia będzie tu do interpretacji przez Sąd.).
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Informuje ze poprosiłem o usuniecie Tego konta gdyż  chciałem pokazać Hugonowi ze myli sie co do sp wiktora 

Wszelakie spekulacje  odnoszę iz z konta  raz i jedyny i poprosiłem o usuniecie tego konta 
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
1. W Bialenii nie praktykujemy usuwania kont.
2. Gdzie niby się mylę odnośnie Wiktora Chruszczenki?
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Poczekajmy na proces a wszystko ci wyjaśnię  na procesie jeśli SN  zdecyduje sie na  proces nie che zaśmiecać wiecej tego wątku
Cytat:Niniejszym powiadam o możliwości popełnienia przestępstwa przez Abdullaha Aykma poprzez prawdopodobne naruszenie art. 12, p. 4 KCK. W załączniku dowód.

Oskarżenie złożone "na siłę", kompletnie bezcelowo. Nie popadajmy w paranoję! Jeśli sąd zdecydowałby się na proces zgłaszam się na obrońcę A.Aykma.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Apeluję o nierozpoczynanie procesu ze względu na zerową szkodliwość społeczną. Abdullah Aykm nie korzystał z drugiego konta, dlatego też nie widzę sensu w szukaniu dziury w całym. 
N.N
Każda następna wypowiedź będzie karana grzywną.
Cytat:7. Opinia publiczna może dyskutować na temat procesu w odrębnych tematach założonych na "Placu Zielonym".
(–) Kristian Arped
Cytat:
Sąd Republiki Bialeńskiej

Po rozpatrzeniu zawiadomienia, Sąd nie decyduje się na rozpoczęcie procesu karnego poprzez wystosowanie przezeń aktu oskarżenia przeciw Abdullahowi Aykmowi. Sąd, zgodnie z ustawą o sądownictwie, nie jest zobligowany do wystosowania takowego aktu.
u.2 art. 6. ustawy o sądownictwie napisał(a):2. Proces zaczyna się od przedstawienia aktu oskarżenia - może tego dokonać oskarżyciel publiczny lub gdy Sąd dysponuje pełnym aktem oskarżenia wcześniej może tego dokonać sędzia rozpoczynając postępowanie sądowe.
Informuje się, iż jakiekolwiek wypowiedzi poza aktami oskarżenia będą karane grzywną, do której pobrania obliguje się Policję Krajową.
(-) Kristian Iversen
(–) Kristian Arped
Zgłaszam zawiadomienie na tę samą osobę.

[attachimg=1]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Ponownie proszę o akt oskarżenia.
(–) Kristian Arped
(29.11.2014, 13:06:42)Kristian Iversen link napisał(a): Ponownie proszę o akt oskarżenia.

Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję.

Mam pytanie a dlaczego administracja  szpieguje swoich obywateli ?.
(29.11.2014, 13:07:18)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Nie jestem oskarżycielem publicznym, więc ja takiego nie wystosuję.
Ale możesz jako oskarżyciel prywatny, jeżeli wg Ciebie Abdul popełnił przestępstwo.
(–) Kristian Arped
Ja raczej apelowałbym do Policji Krajowej o uznanie tego za wykroczenie i wymierzenie kary pięciu dni pozbawienia wolności pod zarzutem:
"d) Złośliwe wprowadzanie w błąd innych osób".

N.N
JA  proponuje  dla siebie kare pozbawienia  wolność do 2 mies.
Ja proponuję pozbawienie obywatelstwa i wydalenie Abdullaha z RB.
To nie pierwszy jego wybryk i mam wrażenie, że działa na rzecz organizacji przestępczej.

Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki?
Tutaj kroki powinny być podejmowane jedynie przez FB. (rząd na uchodztwie)
Cytat:Mam pytanie a dlaczego administracja  szpieguje swoich obywateli ?.

Nie szpieguje, zwraca uwagę na osoby podejrzane.

Cytat:Ale to nie jest wykroczenie przeciw RB, więc dlaczego niby pozbywać go obywatelstwa Republiki?
Tutaj kroki powinny być podejmowane jedynie przez FB. (rząd na uchodztwie)

Czyn dzieje się na terytorium RB.

Administracja może czytać czyjąś pocztę, bo nie wprowadzono w życie pomysłu Immanuela na nienaruszalność korespondencji.

Dobra. To całościowy akt oskarżenia walnę, jak tylko skończę przeglądać nieprzeczytane posty.

Co rząd FB ma do tego?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
W związku z przedstawieniem aktu oskarżenia, zamykam wątek.
(–) Kristian Arped

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości