29.11.2014, 22:11:53
(29.11.2014, 22:10:57)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Czy książę musi być synem? Nie nie musi. Tak samo jest z CarewiczemA Para Królewska nie musi być małżeństwem?
N.N
|
Sens Rządu na Uchodźstwie
|
|
29.11.2014, 22:11:53
(29.11.2014, 22:10:57)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Czy książę musi być synem? Nie nie musi. Tak samo jest z CarewiczemA Para Królewska nie musi być małżeństwem?
N.N
29.11.2014, 22:12:29
(29.11.2014, 22:10:57)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Czy książę musi być synem? Nie nie musi. Tak samo jest z Carewiczem Określenie "Carewicz" nie jest jednoznaczne z następcą tronu. Carewicz to syn cara - tak było zawsze. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
29.11.2014, 22:14:59
Ja namówiłam Adasiu p.Iwanowicza do publicznego złożenia tych postulatów
.Jednak żoną nikogo innego nie zostanę. I <3 you Adaś .
29.11.2014, 22:15:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2014, 22:17:31 przez Iwan Pietrow.)
Słowo "carewicz" ma dwa znaczenia.
@Edit Widzę jednak, że dyskusja zaczyna przybierać dziwny wygląd, polegający na wyśmiewaniu się z innych ludzi. W związku z tym życzę przedstawicielom Brodrii powodzenia w tworzeniu carstwa w pojedynkę.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii Prezes Policji Krajowej
29.11.2014, 22:16:09
Cytat:@Edit Natomiast nie rozumiem postępowania Pana Hugona. Typowa Polska mentalność, aby na kimś się dowartościować. Polska mentalność? A co to takiego? dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
29.11.2014, 22:20:37
Panie Hugonie proszę ze mnie nie robić głupka. Dodatkowo chciałbym zaznaczyć, że przekleństwo pozostanie przekleństwem i pomimo zmiany języka nic to nie zmieni.
29.11.2014, 22:22:10
Cytat:Dodatkowo chciałbym zaznaczyć, że przekleństwo pozostanie przekleństwem i pomimo zmiany języka nic to nie zmieni. Jakie przekleństwo? Cytat:Panie Hugonie proszę ze mnie nie robić głupka. Proszę nie składać dziecinnych ofert. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
29.11.2014, 22:25:47
Cytat:A Para Królewska nie musi być małżeństwem?Innej opcji nie widzę. Wasza Królewska Mość! Z całym szacunkiem dla Waszej Miłości, ale dyskusja poczęła tracić "poziom" dlatego postanowiłem dać Waszej Miłości tę drobną wskazówkę, ażeby na przyszłość "załatwiać" takie sprawy w nieco bardziej poufałym towarzystwie.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
29.11.2014, 22:26:08
Cytat:Och my fucking God!To Pańskie słowa... Dla kogo dziecinna dla tego dziecinna. Ja wyszedłem z inicjatywą połączenia sił. Natomiast rozwód i nowy ślub to nie problem. Jednak dla niektórych ze względów osobistych może to być niewykonalne. Szanuję to i w związku z tym życzę powodzenia w samodzielnym rozwoju.
29.11.2014, 22:27:02
Cytat:To Pańskie słowa... No, moje i co w związku z tym? dr net. prawa, prof. nadzw. UB
29.11.2014, 22:27:32
Na przyszłość będę pamiętać, żeby nie publikować "głupich" propozycji dla oczu Bialeńczyków...
29.11.2014, 22:28:05
Szkoda mi Hasselandu.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
29.11.2014, 22:29:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2014, 22:31:26 przez Iwan Pietrow.)
(29.11.2014, 22:27:02)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a):Cytat:To Pańskie słowa... Całą moją wypowiedź można było skomentować w inny sposób. Po osobie posiadającej wspaniałą, antyczną rzeźbę na zdjęciu, spodziewałem się bardziej profesjonalnego języka.
29.11.2014, 22:31:00
(29.11.2014, 22:29:52)Iwan Iwanowicz link napisał(a): [quote author=Hugon Hewret von Vincis link=topic=2099.msg21189#msg21189 date=1417292822] Całą moją wypowiedź można było skomentować w inny sposób. Po osobie posiadającej wspaniałą, antyczną rzeźbę na zdjęciu, spodziewałem się bardziej profesjonalnego języka. [/quote] Przy rewolucjonistach nie marnuję swojego czasu na długie wypowiedzi. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
29.11.2014, 22:32:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2014, 22:32:30 przez Iwan Pietrow.)
Dlaczego rewolucjonistach? Tłumaczyłem już swoje zachowanie podczas kryzysu.
@Edit Ciekawe jakby Pan postąpił w takiej sytuacji.
29.11.2014, 22:35:56
Apelujemy o spokój, a także zapraszam Waszą Miłość na PW, celem wyjaśnienia tej całej sytuacji.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
29.11.2014, 22:37:14
Jak należało postąpić? Zgodnie z prawem. Ot, tyle. Na przykład - na wszelki wypadek skopiować wszystkie akty prawne, czekając, aż tamten rzadko obecny od ogłaszania bezkrólewia się zjawi.
A, złych intencji nikt nie przypisuje. Jedynie nazywa się tu wszystko po imieniu. PS. Reklama mikronacji na zewnętrznym forum powinna liczyć więcej niż trzy zdania.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
29.11.2014, 22:45:33
Chciałem wprowadzić do reklamy aurę tajemniczości... Markiz Laging nie pojawił się do tej pory. Moglibyśmy tak czekać do końca świata. Natomiast moim celem nie było objęcie władzy poprzez rewolucję, jedynie zaprowadzenie porządku i stanu z przed kryzysu. Rozumiem Pańskie komentarze, jednak zawsze łatwo mówić, a trudno wykonać.
29.11.2014, 22:49:05
No ja raczej widziałem, że nie tak trudno było wykonać.
W Sarmacji przy tzw. kryzysie abdykacyjnym analizowano wszystkie ustawy, wszystkie wcześniejsze przypadki, dyskutowano całymi godzinami i rozmyślano o rozwiązaniu spraw w zgodzie z Konstytucją i systemem prawnym. Bo po co prawo, jeśli przy pierwszej trudnej sytuacji się go nie przestrzega? To w ogóle lepiej zlikwidować konstytucję i uznać, że król/administrator/osoba poczuwająca się do obowiązku może wszystko. To byłoby chociaż uczciwe.
N.N
29.11.2014, 22:52:06
Żeby nie było, ja rozumiem "niekonwencjonalne" działania przy kryzysie, w Bialenii też tak się zdarzyło. Ale jednak w Hasselandzie nie było ataku hakerskiego, zmian treści postów i nazw działów...
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|