Radio
Ciof!
Od kiedy wróciłem myślałem nad pewnym pomysłem. Postanowiłem, że założę radio dla Bialenii. Audycje będą najprawdopodobniej na żywo. Będę mówił głównie o naszej wspaniałej i niewyobrażalnie niebieskiej ojczyźnie. Jakby ktoś chciał zawsze mógłby zostać gościem. Wink W przerwach puszczał bym muzykę proponowaną przesz widzów.
Mam 2 pytania czy są chętni słuchać mojego ględzenia i jaką nazwę proponujecie dla tego radia?
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Jam jest chętnym. A co do nazwy, to chyba jak Feliks proponował - Radio Marzec.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Radio RB Wink skoro radio Deutsch nie wypaliło, to niech ten pomysł w końcu wypali, jestem za Winkb
/-/ Anastazja Nikołajewna
Odpowiedz
Jam chętna! Big Grin
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Jak już mówiłem pomogę. Wink
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
NewsPony 2.0? :o
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Radio udało się uruchomić. Dziś możemy zrobić pierwszą audycję tylko o której godzinie macie czas słuchać swojego prezentera?
Jeszcze kilka razy przetestuje i zobaczę jak z muzyką. Od 19 mogę robić audycję napiszcie kiedy wam pasuje.
Maciej, jak wydawałem dziwne dźwięki ustami to nic dziwnego, że nie zrozumiałeś. Wink
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Ja o dowolnej, tylko może wystąpić nagła, niezapowiedziana konieczność odejścia na chwilę od komputera.
I tym razem najlepiej krzycz, żeby wszystko było słychać.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
O 20.10 rusza poważna audycja do tej godziny "testujemy".
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
A podlinkuj z łaski swej.
[i]Maria von Primisz
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
http://www.4stream.pl/site-18726.html
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Posłucham chętnie Smile
Odpowiedz
Ciof!
Myślałem nad tym by nie odtworzyć radia. Radio tym razem prowadzi bym zupełnie sam i skupił bym się na samej muzyce choć audycje też by były. problem idzie tu jednak o to czy będą chętni. Poprzednim razem nie raz zdarzały się audycje o aktywności 0 a tak to ja się nie bawię. Średnia i tak była koło 2-3 słuchaczy co przy koło 20 obywatelach mnie nie zadowala. Aktywne radio mogłoby się na prawdę według mnie stać dobrą wizytówką RB ale żądam atencji w postaci słuchaczy, inaczej po prostu biorę pomysł i idę z nim gdzie indziej. Nie mam konkretnej liczby chętnych ale chciałbym by słuchaczy było koło 8-12 ale zadowoliło by mnie nawet 6.
To jak są chętni?
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Cytat:inaczej po prostu biorę pomysł i idę z nim gdzie indziej.
To nie lepiej od razu stworzyć jakieś międzynarodowe radio? Byłoby więcej słuchaczy i może też więcej osób chętnych do pomocy Ci w prowadzeniu.
N.N
Odpowiedz
(29.01.2015, 15:36:47)AndrzejSwarzewski link napisał(a): To nie lepiej od razu stworzyć jakieś międzynarodowe radio? Byłoby więcej słuchaczy i może też więcej osób chętnych do pomocy Ci w prowadzeniu.
Nie miałem na myśli innej mikronacji bo niby gdzie mi lepiej będzie. Tongue
Ale mogę robić międzynarodowe radio. Omówię to z chętnymi krajami. Możesz mi takie znaleźć. Wink
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Cytat:Nie miałem na myśli innej mikronacji bo niby gdzie mi lepiej będzie. Tongue
Gdzieś tam pewnie by było. Wink Al Rajn ma ponad 3 razy więcej obywateli, więc mniej więcej tyle razy więcej byłoby słuchaczy. Tongue

Cytat:Ale mogę robić międzynarodowe radio. Omówię to z chętnymi krajami. Możesz mi takie znaleźć. Wink
A kiedy zaczniesz się do mnie odzywać tak normalnie? ^^
N.N
Odpowiedz
(29.01.2015, 15:50:19)AndrzejSwarzewski link napisał(a): A kiedy zaczniesz się do mnie odzywać tak normalnie? ^^
Jak zaczniesz odpisywać na moje wiadomości pw na forum. Wink
Tam nie możesz mi spamować, że chcę cię obalić jak na gg.
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Cytat:Jak zaczniesz odpisywać na moje wiadomości pw na forum. Wink
Ja odpowiadam na Twoje, Ty na moje niekoniecznie.
Cytat:Tam nie możesz mi spamować, że chcę cię obalić jak na gg.
Lól, to jak widzisz egzamin na UB? Przez PW? Big Grin
N.N
Odpowiedz
Jak nie dochodzą to nie odpowiadam. Tongue Ja mogę nawet na TS3, mi bez różnicy.
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Ja jako fanka radia bede słuchała!
[i]Maria von Primisz
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: