24.06.2015, 15:52:15
|
Pod ostrzałem!
|
|
24.06.2015, 16:48:35
(24.06.2015, 12:36:06)Hugon Hewret link napisał(a): Czy lubisz, jak zadają Ci durne pytania? No już, bo się jeszcze na mnie obrazisz. Durne pytania mają taką zaletę, że jak uda mi się wymyślić śmieszną odpowiedź, to komuś na ustach być może pojawi się uśmiech. <3 ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
24.06.2015, 17:26:32
Kto będzie odpowiadał za politykę zagraniczną, jaki będzie jej główny kierunek?
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
24.06.2015, 17:30:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 17:40:25 przez Feliks Spirkin.)
(24.06.2015, 17:26:32)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Kto będzie odpowiadał za politykę zagraniczną, jaki będzie jej główny kierunek? Większość składu rządu póki co niech będzie objęta tajemnicą, ale tutaj mogę zdradzić, iż Komisarzem ds. Zagranicznych zostanie Dan Mark. Jaki kierunek? Szukanie państw z potencjałem na Nordacie, pozyskanie nowych sojuszników, umocnienie sojuszów z obecnymi krajami oraz aktywizacja ambasad. Na ten moment tylko tyle mogę powiedzieć. ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
25.06.2015, 22:58:32
1.Czy prawdziwy mężczyzna upublicznia na światło dzienne powierzone mu przez kobietę sekrety, które przysięgał zachować w tajemnicy? 2.Czy zawsze Pan udaje przyjazn, tylko po to by zdobyć informacje a potem je ujawniać? 3.Jak to jest proponować Komuś trzy stanowiska, kiedy nie ma w danej chwili się realnego wpływu na ich obsadzanie?
25.06.2015, 23:16:41
Cytat:1.Czy prawdziwy mężczyzna upublicznia na światło dzienne powierzone mu przez kobietę sekrety, które przysięgał zachować w tajemnicy?Jeśli go zdradzi to tak. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Cytat:2.Czy zawsze Pan udaje przyjazn, tylko po to by zdobyć informacje a potem je ujawniać?Przypominam, iż szanowny Majestat mnie pierwszy zaczął oczerniać. Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Cytat:3.Jak to jest proponować Komuś trzy stanowiska, kiedy nie ma w danej chwili się realnego wpływu na ich obsadzanie?Polecam, super uczucie. Można to porównać do surfowania po falach w La Palmie. ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
25.06.2015, 23:22:00
Mówiłam tylko publicznie, że pan ''handluje stanowiskami'' by nie podawać konkretów o których wiem.
Pan zaś upublicznił moją tajemnicę, którą wyjawiłam panu podczas prywatnej rozmowy, uważając za przyjaciela (nota bene PAN PRZYSIĄGŁ że jej nie ujawni). Upublicznił ją pan w odpowiedzi na moje kłamstwa, ale jakie? Skoro oferował pan nie majac jeszcze żadnej władzy pozycje państwowe? Kto tutaj kłamie? Czy przyszły prezydent nadal będzie miał swoje słowo honoru za szmatę?
25.06.2015, 23:28:16
Teraz tak na serio i przeczytaj to sobie dokładnie, bo drugi raz nie będę powtarzał.
Gdybyś była moją "przyjaciółką", to byś nie wygadywała na mój temat różnych bzdur publicznie oraz za moimi plecami. Dlatego skoro zaczynasz wyciągać rzeczy sprzed kilku lat, to i ja mogę tak samo postąpić. A po drugie skończ ośmieszać ten kraj na IRC-u, gdzie widzisz, że są goście zagraniczni. ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Ja nikogo nie ignoruję
.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)