Umowa CB-RB NIE OBOWIĄZUJE!
Popieram Eddarda, wszystko można rozwiązać spokojnie, bez zbędnej agresji.
Ajatollah Zielonego Kościoła.
Z przekonania socjalista.
Sympatyk masonerii.
Dawniej Radogost Radziwil
Odpowiedz
Zaraz się dowiemy że będzie Wojna Bialeńsko-Brodryjska.  Big Grin
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]
Odpowiedz
Caryca Brodrii nie jest osobą kompetentną do interpelacji prawa.
Zachęcam do złożenia odpowiedniego wniosku w Sądzie. Pozdrawiam.
N.N
Odpowiedz
Skoro jesteście niepodlegli zapraszam do założenia Forum.
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Odpowiedz
Nie, Brodria w chwili obecnej nie jest niepodległa, a przynajmniej nie zostało to stwierdzone zgodnie z prawem.
N.N
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:16:37)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Skoro jesteście niepodlegli zapraszam do założenia Forum.
Prace trwają.
(29.06.2015, 18:17:39)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Nie, Brodria w chwili obecnej nie jest niepodległa, a przynajmniej nie zostało to stwierdzone zgodnie z prawem.
Najważniejszym dokumentem w Carstwie jest Najwyższy Akt Prawny, on gwarantuje nam niepodległość.
Odpowiedz
Jeśli prawa Brodryjskie zabraniają czegoś takiego narażacie się na konflikt...
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:20:53)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Jeśli prawa Brodryjskie zabraniają czegoś takiego narażacie się na konflikt...

Proszę przeczytać mój pierwszy post w tym wątku. Nic nie stoi w sprzeczności z gwarancjami naszej niepodległości, gdyż umowa była podpisana bez zmiany NAP i w świetle carskiego prawa nie obowiązuje.
Odpowiedz
No właśnie ja popieram Ciebie Aleksandro. Smile
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:20:53)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Jeśli prawa Brodryjskie zabraniają czegoś takiego narażacie się na konflikt...
Przejdź na samą górę witryny. Jaki napis tam widzisz? No właśnie. :-) Proszę albo o wypierdalanie w podskokach z naszego serwera, albo o zamkniecie jadaczki.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:24:40)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): No właśnie ja popieram Ciebie Aleksandro. Smile

Serdecznie dziękuję Smile.
Dosyć tej kompletnej ignorancji Prawa.
Odpowiedz
Krystian skończ kląć ponieważ to nie kulturalne, a poza tym czekam na gestapo iż kiedy ja przeklinam jest czerwona cenzura w 20s, a jak ktoś inny to tego nie widać tak szybko...
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
Pozwolę sobie ustosunkować się do Twoich uwag dotyczących rzekomej niezgodności Umowy z Najwyższym Aktem Prawnym. Smile
Cytat:Najwyższym zwierzchnikiem Carstwa jest Car Brodrii, zwany dalej Carem. Wszelaka władza wykonawcza tudzież administracyjna pochodzi od niego.
Umowa nic w tej kwestii nie zmienia, wręcz to potwierdza mówiąc: "Carstwo Brodryjskie zachowa pełną suwerenność władzy wykonawczej na terytorium autonomicznym, o ile decyzje podejmowane przez rząd Carstwa nie będą sprzeczne z prawem bialeńskim".
Cytat: Car prowadzi politykę zagraniczną Carstwa.
Umowa mówi natomiast: "W sprawach międzynarodowych, dotyczących Carstwa Brodryjskiego rząd Republiki Bialeńskiej ma obowiązek konsultowania się z autonomicznymi władzami Carstwa Brodryjskiego", a więc Car w dalszym ciągu prowadzi tą politykę. Dobrowolnie jednak zgodził się na to, aby kierować nią wspólnie z Republiką Bialeńską, drugą stroną Umowy.

Czekam na kolejne argumenty. Smile
N.N
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:29:23)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Krystian skończ kląć ponieważ to nie kulturalne, a poza tym czekam na gestapo iż kiedy ja przeklinam jest czerwona cenzura w 20s, a jak ktoś inny to tego nie widać tak szybko...

Ponieważ skoro jesteśmy u siebie w domu to możemy robić co nam się jawnie podoba, a kiedy ktoś zaczyna przeklinać w naszym domu, to mamy prawo być zbulwersowani.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:29:23)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Krystian skończ kląć ponieważ to nie kulturalne, a poza tym czekam na gestapo iż kiedy ja przeklinam jest czerwona cenzura w 20s, a jak ktoś inny to tego nie widać tak szybko...
Niekulturalne*, przed iż przecinek, przed nazwa jednostki spacja. Ponadto, zapewniam, że zostanę ocenzurowany. Poza tym zachęcam do złożenia wniosku do Sądu Republiki Bialeńskiej o ukaranie mnie. :^)
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Nie mam po co tego robić dlatego iż jestem człowiekiem nie szukającym zemsty...
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:31:15)Markus Wettin link napisał(a): Ponieważ skoro jesteśmy u siebie w domu to możemy robić co nam się jawnie podoba, a kiedy ktoś zaczyna przeklinać w naszym domu, to mamy prawo być zbulwersowani.
Nie, gdyż według Konstytucji wszyscy obywatele Republiki Bialeńskiej są równi wobec prawa.
N.N
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:32:45)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Nie mam po co tego robić dlatego iż jestem człowiekiem nie szukającym zemsty...
*Nieszukającym. Pisanie niepoprawną polszczyzną u nas, przypominam tylko, jest również karalne.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Upomina pan człowieka na kacu... Przepraszam że piję alkohol :/
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(29.06.2015, 18:37:30)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Upomina pan człowieka na kacu... Przepraszam że piję alkohol :/
To może po kacu nie warto interpretować prawa? :^)
(–) Kristian Arped
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości