Barometr Przywództwa - nowa edycja!
[Obrazek: femi-naglowek-2.png]

Rozpoczynamy kolejne badanie w drugiej edycji programu Barometr Przywództwa. Zachęcam wszystkich do uczestnictwa! Szczegóły: co, jak i gdzie? znajdują się tutaj:

Rozpoczynamy nową edycję BP

Tam też należy przesyłać swoje wypełnione formularze.

Badanie trwa do 14 lutego!

Barometr Przywództwa - edycja 2014

Pytania? Wątpliwości? Proszę je przesyłać w tym wątku lub w komentarzach pod ankietą na stronie Inferno.

(-) Daniel diuk von Witt
Fundacja Eskalacji Mikronacjonalizmu Inferno
Odpowiedz
Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Witam Serdecznie,
Bardzo ciekawa inicjatywa - na pewno wezmę w niej udział przesyłając formularz. Cieszy wysoki wynik Hasselandu i Piotra Pawła I w ostatnim badaniu. Czy uda się poprawić wyniki?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
(05.02.2016, 17:43:51)Maciej Kamiński link napisał(a): Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.

Nikt wcześniej nie pisał, że zgłosił, więc skoro jako pierwszy oznajmiłem o zgłoszeniu, może ręczniczek się należy? Swoją drogą, poziom skromności Saszy - 10/10.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
(12.02.2016, 08:52:48)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=4096.msg37147#msg37147 date=1454687031]
Kto pierwszy zgłosi Saszę, dostanie jeden z tych ładnych jahołdzkich ręczników.

Nikt wcześniej nie pisał, że zgłosił, więc skoro jako pierwszy oznajmiłem o zgłoszeniu, może ręczniczek się należy? Swoją drogą, poziom skromności Saszy - 10/10.
[/quote]
Nie ma sprawy. Wysłać go do lenna?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Nie trzeba, oficjalna pielgrzymka już jest przed bramami Tomaszewa, wystarczy dać im ręcznik, wrócą do Lumii z epopeją na ustach.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Dziękuję za pochwalne laudacje do mojej Osoby. Faktycznie, skromność to moje drugie imię.

O co chodzi z tym BP, bo przywódcą jestem najlepszym,
Odpowiedz
Badanie zakończono - poznaj kalendarz dokonywania podsumowań oraz zastosowane metody obliczeniowe:

Zakończenie badania BP

(-) Daniel von Witt
Odpowiedz
Znamy wyniki Barometru Przywództwa z części pierwszej:

Klasyfikacje państw

(-) Daniel von Witt
Odpowiedz
Bialenia zajmuje trzecie miejsce, to chyba już nasze stałe miejsce we wszystkich rankingach.  Wink Hasseland natomiast zajmuje 7-9 pozycję, tak więc też nie jest źle. Brodria dopiero 12. Czekam z niecierpliwością na kolejne wyniki.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Odpowiedz
Kolejna część podsumowań Barometru Przywództwa dotyczy klasyfikacji cech przywódców. Zachęcam do zapoznania się, do komentowania oraz do snucia przypuszczeń, która z wymienionych na listach osób wygrała klasyfikację generalną (a te pojawią się jutro).

(-) Daniel von Witt
Odpowiedz
Jestem zaskoczony moimi wynikami. Są nadspodziewanie wysokie.  Smile Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos. Okazało się natomiast, że najsłabiej wypadam w wierności swoim ideom, wyrazistości, samodzielności i nie mam "pazura".

Warto zwrócić uwagę na cierpliwość, w której wszystkie wysokie miejsca zajęli "nasi" (I Piotr de Zaym, II Ja, III Heinrich Wettin, IV Mikołaj Patryk).

Jeżeli zaś chodzi o osoby wyróżnione z naszego trójpaństwa poza wymienionymi wyżej będzie jeszcze Aleksandra, Maciej i Andrzej. Tak więc 3 Bialeńczyków i po 2 Hasselandczyków i Brodryjczyków.
Odpowiedz
Sasza wygrała tylko w ośmiu kategoriach? :-\ :\
Odpowiedz
W tej kategorii szuję się jako poszkodowany:
http://inferno.kings-man.net/barometr-pr...016-pazur/
10 na 10 z Szaszą i pokazali Szaszę xD
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
(21.02.2016, 12:41:47)Maciej Kamiński link napisał(a): Sasza wygrała tylko w ośmiu kategoriach? :-\ :\

Bardzo często remisuje ze mną. A że jest na "A" to wygrała. xD
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
Nie spodziewałem się tak wysokich wyników, dziękuję tym którzy głosowali na mnie.
Wypisałbym teraz, z czego jestem najlepszy i prawie najlepszy, ale jestem przecież władcą skromnym. Smile
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
Kim jest największy przywódca według ankietowanych BP?

(-) Daniel von Witt
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości