1000 dni Republiki Bialeńskiej
Obywatele Bialenii mają do przekazania wiadomość mikroświatu z okazji 1000 odcinka dnia istnienia!

https://www.youtube.com/watch?v=aP7hXrZyql8
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?

Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
Odpowiedz
Nie zobaczę już dziś nic, co byłoby bardziej wysunięte na koniec Internetu... ;D ;D ;D
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Doooobra... Tośmy poświętowali (cóż... pamiętamy występ RC podczas rocznicy, więc podaruję... jeśli to się zakończy na już), a Ty Prezerwatywo Radziecka skończ marudzić i zrób takie coś, jak Sukces kiedyś zrobił ("zrzekam się [wstawić znienawidzone, monarchistyczne określenia]"). Problem będzie z głowy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
W suuuumie muszę namówić Premiera Tysiąclecia, aby się tu stawił i posiadł swoją posiadłość, a następnie przekazał ją w opiekę rządowi ZSKHiW. Oczywiście koniecznie musi być ona umiejscowiona w miejscu Jego męczeńskiej śmierci, aby tam gdzie oddał On życie za Lud Szlachecki i za wolność oraz dobrobyt Narodu Bialeńskiego mogło stanąć odpowiednio gigantyczne sanktuarium.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
To tam będzie jakieś muzeum w klimacie KRL-D?
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Nie, raczej w klimacie Świebodzina albo Lichenia.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
(12.08.2016, 23:01:25)Ametyst Faradobus link napisał(a):W suuuumie muszę namówić Premiera Tysiąclecia, aby się tu stawił i posiadł swoją posiadłość, a następnie przekazał ją w opiekę rządowi ZSKHiW. Oczywiście koniecznie musi być ona umiejscowiona w miejscu Jego męczeńskiej śmierci, aby tam gdzie oddał On życie za Lud Szlachecki i za wolność oraz dobrobyt Narodu Bialeńskiego mogło stanąć odpowiednio gigantyczne sanktuarium.
Wystarczy nazwać jego imieniem jakąś ulicę na wybrzeżu. Będziemy kwita za ulicę, przy której stoi bialeńska ambasada w ZSKHiW.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
W sumie to nie robi mi to większej różnicy, ale upewniam się tylko, czy w Bialenii obowiązuje taka matematyka którą znam ja: 15+5=20, nie? Wink
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
(12.08.2016, 23:58:08)Karol Medycejski link napisał(a):W sumie to nie robi mi to większej różnicy, ale upewniam się tylko, czy w Bialenii obowiązuje taka matematyka którą znam ja: 15+5=20, nie? Wink
Zgadza się.
Odpowiedz
(13.08.2016, 12:56:06)Maciej Kamiński link napisał(a):[quote author=Karol Medycejski link=topic=6145.msg55224#msg55224 date=1471039088]
W sumie to nie robi mi to większej różnicy, ale upewniam się tylko, czy w Bialenii obowiązuje taka matematyka którą znam ja: 15+5=20, nie? Wink
Zgadza się.
[/quote]

Uff, czyli dobrze myślałem. Więc tylko Hewret nie umie liczyć... Big Grin
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
(13.08.2016, 13:40:14)Karol Medycejski link napisał(a):Uff, czyli dobrze myślałem. Więc tylko Hewret nie umie liczyć...

Czy coś pominąłem?

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Aj, dobra... Widzę.

Przepraszam, błąd naprawiony.

Hrabia wybaczy? Smile

Odpowiedz
Nigdy. Będę żądał odszkodowania za każdy utracony dzień - i to w podwójnej wysokości z powodu strat moralnych. Przyjmuję kartą i w naturze.
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
(12.08.2016, 21:25:44)Maciej Kamiński link napisał(a):rób takie coś, jak Sukces kiedyś zrobił ("zrzekam się [wstawić znienawidzone, monarchistyczne określenia]"). Problem będzie z głowy.

To i tak jest chujowe rozwiązanie, bo tytułu nie mam, ale dwadzieścia parę folwarków mi zostało.
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz
(13.08.2016, 15:17:53)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a):[quote author=Maciej Kamiński link=topic=6145.msg55162#msg55162 date=1471029944]
rób takie coś, jak Sukces kiedyś zrobił ("zrzekam się [wstawić znienawidzone, monarchistyczne określenia]"). Problem będzie z głowy.

To i tak jest chujowe rozwiązanie, bo tytułu nie mam, ale dwadzieścia parę folwarków mi zostało.
[/quote]

Ależ jaki to problem?

Za Ustawą o tytułach (art. 3.5):

Cytat:Zrzeczenie się folwarków może nastąpić na podstawie odrębnej deklaracji lub być w sposób czytelny elementem deklaracji o zrzeczeniu się tytułu szlacheckiego.
Jego Operacyjność
(-) Linux

-------

~ Mój adorator

-------

Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią

Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
Odpowiedz
(13.08.2016, 13:51:22)Karol Medycejski link napisał(a):Nigdy. Będę żądał odszkodowania za każdy utracony dzień - i to w podwójnej wysokości z powodu strat moralnych. Przyjmuję kartą i w naturze.

Proponuję rozstrzygnąć to na drodze pojedynku. Jesteście, Panowie, osobami zdolnymi do żądania i dawania satysfakcji honorowej.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Nie zdążyłam jeszcze pogratulować mieszkańcom tego osiągnięcia. Niech Bialenia rośnie w siłę! Oby Wam pomysłów nie brakowało  ;D

P.S. Dziękuje za folwarki. Miła niespodzianka
[Obrazek: kwlogo.png][Obrazek: 2ilo755.png]
Odpowiedz
(12.08.2016, 21:25:44)Maciej Kamiński link napisał(a):a Ty Prezerwatywo Radziecka skończ marudzić i zrób takie coś, jak Sukces kiedyś zrobił ("zrzekam się [wstawić znienawidzone, monarchistyczne określenia]"). Problem będzie z głowy.
Czyli jak nazwałbym kogoś na przykład spierdoliną to ta osoba też musiałaby się tego tytułu oficjalnie zrzekać? Dlaczego nikt w porę nie powiedział tego Khandowi :roll:

Generalnie - nie rozumiem czemu mam się zrzekać czegoś, o co nie prosiłem, co mi się nie należało i czego przyznanie nie było ze mną konsultowane, ani nawet nikt nie zdecydował się o tym poinformować (dowiedziałem się, bo jakiś Dreamlandczyk znalazł mnie na liście). Oczywiście, jeżeli władzom Bialenii zależy na tym aby mnie obrażać - proszę bardzo, w sumie nikim ważnym nie jestem, więc konsekwencje żadne. Ale nie jest to specjalnie miłe. Tak jak nazywanie spierdoliną, na przykład.
{~} Prezerwatyw Tradycja Radziecki
Odpowiedz
Cóż, władze Bialenii nie mają obowiązku wiedzieć, co się komu nie podoba, ani specjalnie dla kogoś zmieniać przyjętej formy wynagradzania za zasługi (a co za zasługi uznają, to już inna kwestia).
Odpowiedz
(15.08.2016, 12:54:49)Maciej Kamiński link napisał(a):Cóż, władze Bialenii nie mają obowiązku wiedzieć, co się komu nie podoba, ani specjalnie dla kogoś zmieniać przyjętej formy wynagradzania za zasługi (a co za zasługi uznają, to już inna kwestia).
Obowiązku nie mają, to jest oczywiste. Mają pełne prawo obrażać kogoś, kogo chcieli uhonorować.
{~} Prezerwatyw Tradycja Radziecki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości