"Opinia publiczna" o pracach w Parlamencie.
(17.12.2016, 14:09:26)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Nie za bardzo wiem, jak wygląda proces wybierania, co dany rok ma upamiętniać,

Nie ma zasad, to moja inicjatywa z przed roku.
Można by uchwalić rok 2017 "Rok Przyjaźni Narodów".
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
A może od razu hasełko: "Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się!"?
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?

Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
Odpowiedz
A może Rok Radykalnego Centrum (względnie: Rok Ru**ania Curvia)?
Odpowiedz
(18.12.2016, 11:33:37)AndrzejSwarzewski napisał(a): A może Rok Radykalnego Centrum (względnie: Rok Ru**ania Curvia)?

Idealnie. Głosowałbym - wszystka rencyma i nogami!
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?

Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
Odpowiedz
Jak skończę prezydenturę to reaktywacja? Big Grin

https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thre...l#pid66291
Chętnie poznałbym uzasadnienie dla tego głosu. Wink
Odpowiedz
(17.12.2016, 14:09:26)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Cytat:
Cytat:W związku z wypowiedzeniem zobowiązuje się władze Republiki Bialeńskiej do zawarcia nowego układu stowarzyszeniowego z Królestwem Hasselandu oraz z Carstwem Brodryjskim w ciągu trwania, wspomnianego w art. 1 niniejszej uchwały, okresu wypowiedzenia.

Chyba niesłusznie wrzucaliśmy do tej uchwały ten fragment, bo teraz władze nie wywiązały się z zobowiązania.

To było tylko zalecenie dla Rządu. Ale trudno spełnić coś, co było nie do spełnienia (brak chęci drugiej strony).

Sankcji za to nie będzie.

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Chyba, że Parlament pomoże w zmuszeniu Hasselandu do podpisania. Tongue Big Grin
Odpowiedz
Co najwyżej, to można stwierdzić, że Hasseland stanowi część terytorium Republiki Bialeńskiej oraz pewni działacze dążą do secesji. Big Grin

Odpowiedz
Wydaje mi się, że kiedyś stwierdzono w Sądzie, iż nie ma takiej opcji.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
A Prezydent Bołodin z pewnością użyczy nam kawałek terytorium, żeby tych pewnych działaczy tam zesłać. Tongue Chyba, że wszystkich prosto na Lodowiec Swarzewskiego? Big Grin
Żartuję oczywiście, proszę nie odebrać tego jako antyhasselandyzm. Wink
Odpowiedz
Chodzi o ten obóz pracy w Bałmucji?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Marszałku, ostatnio referendum ws. konstytucji nie było ważne, bo zabrakło jednego głosu do progu 50%. Proponuję, aby trwało dłużej niż 2 dni - żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo powtórzenia się takiej sytuacji.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Po 12 godzinach w referendum zagłosowała połowa uprawnionych.

Odpowiedz
Wspaniale! Obawiałem się, że połowy nie będzie... Smile
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Ale przynajmniej przez święta ludzie będą głosować.

Odpowiedz
Ciekawi mnie dlaczego Marszałek Parlamentu nie dopuścił mnie do głosu w sprawie mojej poprawki do ustawy o obywatelstwie...
Odpowiedz
Technicznie nie ma takiej możliwości.
Aby móc wypowiadać się w sali posiedzeń, należałoby posiadać minimum grupę obywatela.

Odpowiedz
Takie bajki to sobie swojej starej opowiadaj, [...]! Co Ty śmieciu myślisz, że nie znam struktury administracyjnej Bialenii? Sądzisz, że nie widzę wiadomości prywatnych jakie sobie przesyłają poszczególne osoby?

Próg obywatela jest nieosiągalny dla ludzi niezgodnych z poglądami typów takich jak Kamiński i Kransodębski! Ten kraj jest tylko dla takich jak oni...
Odpowiedz
Specjalnie osoby wyłącznie z grupą "zarejestrowani" nie mogą tam pisać postów, aby uniknąć zakłócania obrad Parlamentu.

(23.12.2016, 19:42:05)Sławomir von Weiss napisał(a): Co Ty śmieciu myślisz, że nie znam struktury administracyjnej Bialenii? Sądzisz, że nie widzę wiadomości prywatnych jakie sobie przesyłają poszczególne osoby?

Jestem ciekaw co wiesz o strukturach Bialenii i jakie niuanse wyczytałeś w tych prywatnych wiadomościach.

Odpowiedz
Za dużo byś chciał wiedzieć, patafianie erwusiański.

Jak już uznajesz jakiś projekt za niezgodny z czymś, to daj śmieciu możliwość jego poprawienia podczas obrad, a nie skracasz je i zamykasz, bo dostałeś odpowiednie polecenie od pewnych ludzi.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości