Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Szanowni Bialeńczycy!
Z dniem dzisiejszym zrzekam się obywatelstwa Republiki Bialeńskiej oraz rezygnuję ze stanowiska p.o Dowódcy SZ RB. Również proszę, aby przyszły dowódca SZ RB przeniósł mnie w stan spoczynku.
Powodem mojej decyzji jest emigracja do innego kraju. W Bialenii będę się udzielać wyłącznie w kwestiach technicznych.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2 286
Liczba wątków: 356
Co to za kraj, jeśli można wiedzieć?
Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
Statek tonie .....
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Bez komentarza.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
(04.03.2017, 21:01:04)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Co to za kraj, jeśli można wiedzieć? Patrząc po lajkach, możesz się domyślić, Aleksandro.
Ja również powstrzymam się od komentarza, chociaż przychodzi mi to z trudem.
Liczba postów: 1 172
Liczba wątków: 148
Hassenland świadomie lub nieświadomie niszczy Bialenie.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
(05.03.2017, 17:21:38)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Hassenland świadomie lub nieświadomie niszczy Bialenie.
Chyba nikt nie wierzy w to, że nieświadomie...
Liczba postów: 1 172
Liczba wątków: 148
Ja myślę, że Eddard z Królem Seniorem nie siedzą w domu i: "bła ha ha Bialenia będzie zniszczona błe hłe hłe".
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 4 282
Liczba wątków: 534
(05.03.2017, 19:26:57)Akrypa Rabotowicz von Primisz napisał(a): Ja myślę, że Eddard z Królem Seniorem nie siedzą w domu i: "bła ha ha Bialenia będzie zniszczona błe hłe hłe".
No to źle myślisz xd
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Król Hasselandu wielokrotnie razy już udowodnił, że zaufać mu nie można. Choć w porównaniu z Eddardem jakieś standardy zachowuje.
(05.03.2017, 19:49:01)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Król Hasselandu wielokrotnie razy już udowodnił, że zaufać mu nie można. Choć w porównaniu z Eddardem jakieś standardy zachowuje. Bo mniej się wypowiada.
Liczba postów: 3 308
Liczba wątków: 301
05.03.2017, 21:06:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2017, 21:06:27 przez Eddard Noqtern.)
Polecam artykuł w GH. Może przejrzycie na oczy kto rzeczywiście działa naprzeciw innym. https://gazetahasseladzka.wordpress.com/...ialenczyk/
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Wolna Polska i Tajne Archiwum Watykańskie w jednym. XD
Liczba postów: 4 282
Liczba wątków: 534
O Jezu.
Porównania do wrogiego agenta nie spodziewałem się kompletnie, choć po Hasselandczykach spodziewać można się naprawdę wszystkiego. Jestem zaszczycony, czy coś.
A na poważnie - GH to teraz takie TVP czy TVN, z obiektywnością nie ma nic wspólnego. Choć patrząc na porównania do agentów, może jednak TV Republika. Nieistotne, uśmiechnąłem się szeroko, zniesmaczony w głębi duszy Waszą głupotą...
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Myślałam, że moja propaganda w "Naszym Imperium" była przesadą, ale GH przebiło wszystkie standardy.
Liczba postów: 3 308
Liczba wątków: 301
Może i brzmi to jak propaganda, czy coś takiego, ale zgadzam się z ideą Iwana. Na początku nie wierzyłem, że to może być prawda, ale jak można tak jawnie niszczyć państwo? A w mikronacjach wszystko jest możliwe... Wystarczy spojrzeć na Al Rajn.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Przestań już jątrzyć.
Czekam tylko aż przeczytam w Gazecie Hasselandzkiej, że stworzyłem Republikę tylko po to, żeby ją zniszczyć. ^^
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Em, to akurat wiemy od trzech lat (żart na poprawę nastroju).
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
|