Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia
Zapamiętaj sobie to wreszcie - nie pozbędziesz się mnie. Kropka. Kamiński nigdzie z Bialenii się nie wybiera, dopóki ten kraj istnieje.
To, że mam tyle kompetencji to efekt tego, że nikomu innemu się nie chce ich mieć, albo takiemu chętnemu reszta ufa mniej, niż mnie. Jeżeli społeczeństwo tak to drażni, to niech się samo do odpowiedzialności zgłosi. Prezes Policji - był inny, skapitulował, a potem wyemigrował. Marszałek - był inny, skapitulował, a potem wyemigrował. Minister - rząd świetnie radzi sobie beze mnie. Jeszcze coś?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Jesteś egoistą i narcyzem, słowo "ja" odmieniasz na wszystkie sposoby, to wiele tłumaczy...
Wmówiłeś sobie, że jesteś niezastąpiony i trwasz w tym przekonaniu.

Kochanie! Wyluzuj, są jeszcze inne osoby w Republice, które godnie Cię zastąpią. A tymczasem sprzyda się Tobie chwila relaksu i odpoczynku od "obowiązków". Zrób sobie dwa tygodnie przerwy od internetu,zacznij uprawiać jakiś sport, weź dziewczynę na randkę... I gwarantuję, że kiedy wrócisz wszyscy będą zadowoleni a Ty sam poczujesz co to życie. Wink
Odpowiedz
Najwyraźniej nie umiesz czytać, więc powtórzę: nie pozbędziesz się mnie.
Tyle tego spamu tutaj.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(20.03.2017, 13:19:24)Maciej Kamiński napisał(a): Najwyraźniej nie umiesz czytać, więc powtórzę: nie pozbędziesz się mnie.
Tyle tego spamu tutaj.

Ehhh... Weź snicersa bo zaczynasz już gwiazdorzyć.

Maciusiu! Chillout!!!! Smile
Odpowiedz
Powyższa dyskusja poleciała na Plac Zielony.
Odpowiedz
Witam w kadencji numer dwadzieścia osiem. Od razu się na Marszałka zgłaszamy, szal łi? Mam nadzieję, że ktoś da radę tym razem.

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną!
Odpowiedz
Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Policjo Krajowa!
Odpowiedz
Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Niech Wielki Sternik zleje na mnie swą mądrość.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg!
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Nikt rady nie dał. Szkoda.
Zgłaszam siebie na poganiacza z laską, tzn. Marszałka.
Odpowiedz
Dobra, kolejność mi się powaliła, także ten... Nie ma w tej kadencji ani normalnego Marszałka, ani Wice... W zgodzie z wcześniejszymi praktykami, teraz te uprawnienia powinny przejść na seniora, ale senior zmuszony jest mandat odłożyć. W dalszej kolejności urząd powinien przejść na poprzedników. Dwóch z nich obywatelstwem rzuciło, także... Fuchę otrzymuje @"Tadeusz Krasnodębski".

A mandat tu kładę.

Potrzebujemy albo nowego rozporządzenia o wyborach, albo zmiany poprzedniego.
Odpowiedz
To spróbujmy wybrać Marszałka raz jeszcze. 72 godziny na zgłaszanie kandydatur.

Ja mogę się zgłosić, ale tylko, jeśli nikt inny nie zechce nim być, no i z czasem może być u mnie ciężko - to od razu zaznaczam. Zatem potraktujcie mnie jako ostateczność.
Odpowiedz
Z powodu kandydowania na urząd Prezydenta zrzekam się mandatu poselskiego.

[Obrazek: thumb_79_17_03_17_2_00_56.png]
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
@"Aleksandra Dostojewska", po raz ostatni upominam, że potrzebujesz zgody Marszałka na wypowiadanie się tutaj. Posty usuwam.
Następnym razem, działając w zgodzie z art. 7 ust. 4 Regulaminu ZL, złożę wniosek o ograniczenie Ci dostępu do budynków parlamentu.
Odpowiedz
Ja się nie zgłoszę, popieram kandydaturę Tadeusza i proponuję przejść do głosowania.
Odpowiedz
(14.04.2017, 15:30:36)AndrzejSwarzewski napisał(a): proponuję przejść do głosowania

Chyba tak będzie najlepiej, skoro dotychczas nikt się nie zgłosił.

Zatem głosujemy: 48 godzin.

Nieskromnie ZA, w razie gdyby @"Frederick Hufflepuff" nie zdążył zagłosować - nie ma sensu znów odwlekać wyboru.

Przy okazji - Andrzeju, może zechcesz zostać Wice?
Odpowiedz
Za.
Wice mogę zostać, jeśli w razie potrzeby szybkiego zrobienia czegoś będziesz mi o tym przypominał co najmniej via PW. Ostatnio nie na bieżąco śledzę forum.
Odpowiedz
Nie ma sprawy, przypominajka będzie. Smile
Odpowiedz
Frederick Hufflepuff jest jednym z najaktywniejszych polityków w Republice, codziennie przegląda forum i jako trzeci oddaje głos w wyborze Marszałka - ZA.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: