Ankieta: Do której instytucji masz największe zaufanie?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Prezydent
0%
0 0%
Parlament
11.11%
2 11.11%
BIW
16.67%
3 16.67%
Policja
0%
0 0%
Wojsko
27.78%
5 27.78%
Sąd
22.22%
4 22.22%
Samorządy
5.56%
1 5.56%
Inne (podaj w poście)
16.67%
3 16.67%
Razem 18 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

[CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie?
Do której instytucji masz największe zaufanie?

ps. Sondaż prezydencki był więc sondaże nie są tak rzadko. Wink
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Ja do wojska mam największe zaufanie.
N.N
Odpowiedz
Inne - mam zaufanie do samego siebie, co jest jedną z logicznych rzeczy. Smile SmileSmile
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Cytat:mam zaufanie do samego siebie, co jest jedną z logicznych rzeczy. Smile SmileSmile
Ja tak samo. :wink: :wink::wink:
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ja mam zaufanie tylko do samorządu Johołdy, czyli siebie. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać. Wink
N.N
Odpowiedz
Cytat:Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać. Wink
Przeczytaj tytuł wątku. Confusedhock: Confusedhock:Confusedhock:
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ja tylko ufam KRI. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Biedna BIW, nikt nie ma do niej zaufania do dziecka Kaniewskiego. : ' (
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Biedny ja, swarzyzm nie działa. Sad SadSad
N.N
Odpowiedz
Cytat:Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać. Wink
Ja zaznaczyłem 3, szach mat lewaku.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Cytat:Ja zaznaczyłem 3, szach mat lewaku.
Ankieta z pytaniem o "największe zaufanie" z możliwością wyboru trzech opcji? Confusedhock: Confusedhock:Confusedhock:

Przecież to jest bez sensu - "największe" zaufanie można mieć tylko do jednej instytucji/osoby itd. Stąd zapewne większość uczestników czytając tytuł zaznaczała jedną opcję, bo to logiczne. Ankieta z możliwością wyboru kilku opcji powinna nosić nazwę no. do jakiej instytucji masz zaufanie, masz duże zaufanie itp.

Ankieta została ułożona w sposób mylący uczestników... tym samym niekoniecznie oddaje stan rzeczywisty.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Cytat:Stąd zapewne większość uczestników czytając tytuł zaznaczała jedną opcję, bo to logiczne.
To nie tylko logiczne - nie dało się zaznaczyć więcej niż jednej, kiedy oddawałem głos w ankiecie.
Odpowiedz
No to faktycznie zabawne gdy autor ankiety zmienia zasady w czasie jej trwania... nie doprowadzajcie do sytuacji, jak w realu gdzie zaufanie do badań opinii publicznej jak dla mnie wynosi coś pomiędzy zero, a nic. Sad SadSad
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Prezydent przegrywa z Policją? ;( Nic tylko znaleźć sobie Evę Braun i strzelić sobie w łeb. Big Grin Big GrinBig Grin
N.N
Odpowiedz
Prezydent musi zastosować metodę rodem z Korei Północnej. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

[shadow=blue:13gql8ez]- Masz zaufanie do prezydenta Andrzeja Swarzewskiego?
- Nie mogę narzekać.[/shadow:13gql8ez]
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: