06.06.2014, 18:00:58
Żadnego sporu bialeńsko-brodryjskiego nie ma.
N.N
|
Pogawędki wszelakie (miejsce na OT)
|
|
06.06.2014, 18:03:13
Czyżby? Władze Brodrii przestrzegają cały mikroświat przed Bialenią, a ty nie widzisz tutaj żadnego problemu.
![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
06.06.2014, 18:07:15
Uważaj, bo ktoś im wierzy.
![]() Poza tym, co mnie obchodzi cały mikroświat. Już dawno stwierdziłem, że nie jestem w stanie ogarnąć kilkunastu (jak nie więcej) forów, więc nawet nie próbuję. Nie mówiąc już o kontrolowaniu zakulisowych intryg w tych krajach. Zwyczajna strata czasu.No ale jak macie jakieś ciekawe linki, to dawajcie.
N.N
06.06.2014, 18:11:29
http://forum.dreamland.net.pl/viewtopic.php?f=93&t=3920
Dreamland się pozytywnie wypowiada o naszej masonerii. ![]()
06.06.2014, 20:29:04
Cytat:Poza tym, co mnie obchodzi cały mikroświat.Wypowiedź ta powinna zostać na złoto wypisana wzdłuż naszych granic. W tym kontekście jest po prostu genialna.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
07.06.2014, 17:22:52
http://wyborcza.pl/1,75477,16104439,Nar ... stow_.html
Szacunek dla tych panów! Choć do Polski już wracać nie mają po co. ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
07.06.2014, 17:48:39
Po wizycie u Assada też się wydawało, że nie mają po co wracać.
A jednak wrócili i nic im się nie stało.Liczę, że i tym razem tak będzie.
N.N
07.06.2014, 18:01:35
Tutaj sytuacja jest bardziej skomplikowana. Obawiam się, że zaraz po powrocie zawitają do nich panowie z CBŚ, CIA, prokuratury itd. Chyba wszyscy pamiętamy historie z twórcą pewnej strony obrażającej prezydenta.
07.06.2014, 20:37:34
Tutaj niekoniecznie będą bawić się w procesy. Wynajmą jakichś Ukraińców, którzy zabiją odpowiednie osoby.
Oczywiście o ile Putin nie załatwi ochrony swoim agentom.
N.N
08.06.2014, 12:23:09
![]()
08.06.2014, 13:25:05
Miło, ale niestety brak mi pomysłów obecnie.
![]()
08.06.2014, 15:04:44
Dzień dobry, jako szef Bial-Food wtrącę swoje 3 grosze: jakie rodzaje żywności są produkowane? Czy można podać jakieś potrawy charakterystyczne dla Jahołdajewszczyzny?
08.06.2014, 15:10:41
Głównym specjałem Jahołdy są pierogi z kaszanką. :wink: :wink::wink: Polecam serdecznie spytać się o przepis miejscowych pastuchów.
08.06.2014, 19:07:07
08.06.2014, 19:11:21
Cytat:http://micronation-ball.blogspot.com/ Co to za regiony Wolność i Referendum? [i]Maria von Primisz
![]() II Prezydent Republiki Bialenii Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
08.06.2014, 19:33:53
Dobra już skoajrzłem Baridas i Sclavinie, jak pisałem posta miałem chyba jakieś zaćmienie.
![]()
[i]Maria von Primisz
![]() II Prezydent Republiki Bialenii Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
08.06.2014, 20:06:18
Cytat:Głównym specjałem Jahołdy są pierogi z kaszanką. :wink: :wink::wink: Polecam serdecznie spytać się o przepis miejscowych pastuchów. Świetnie, prawdopodobnie wkrótce będą sprzedawane w Wolnogradzie. Dziękuję za informacje!
12.06.2014, 15:29:35
N.N
12.07.2014, 21:02:25
*wchodzi do środka*
Fuj, ile tu kurzu. Ten bar nie był jak widać użytkowany od miesiąca... *pada strzał* Eeeej! *spostrzega terrorystę* Hej ty! Stój! *terrorysta ucieka* Wracaj mi tu! *wpada na zaplecze baru* Pokaż się! Nie uciekniesz przed prawem! *wyciąga pistolet* *przeszukuje pomieszczenie* A niech to, zwiał. *dostrzega coś błyszczącego* *podchodzi z zachowaniem środków bezpieczeństwa* *znajduje kamerę* Hej, to kamera... I jest tu zapisane jakieś nagranie. Zobaczmy je... *ogląda* ... Nie... *wybiega z baru, wyciągając telefon*
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|