Debata o bezpieczeństwie narodowym
Cytat:In virto i surogacja jak piszesz w ogóle by nie wchodziły w grę. Wchodzimy tutaj w real, ale powinien być zakaz handlu, czy obrotu w ten sposób powiem ludzkimi zarodkami itp.
A to już Pana prywatna opinia, ja piszę tylko o faktycznych możliwościach.
No i - jaki to handel zarodkami, gdy jest zapłodnienie sztuczne i naturalna ciąża? To już prędzej (i to tylko w wypadku surogacji) adopcja.

Cytat:Przyznają przywileje (bo to są przywileje) grupom takim jakie opisałem, ale nic nie robią w ty kierunku aby chronić i rozszerzać przywileje par heteroseksualnych
W odniesieniu do naszej sytuacji - jakim przywilejem jest prawo do małżeństwa?

Cytat:Powinien być zakaz za dyskryminację mniejszości seksualnych, ale nie mogą mieć przywilejów.
Jest taka stara zasada: "zostaniesz ukarany tym, ze nie zostaniesz wyróżniony". Właśnie ją stosujesz. Jak hetero mają mieć przywileje, to czemu homo nie mogą?

Cytat:Ja bym sprawy nie parodiował
Przykro mi, ale na mój gust to robisz.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Debata o bezpieczeństwie narodowym - przez Jan Kaniewski - 02.01.2014, 13:00:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości