11.08.2014, 10:23:49
Cytat:Zdawałem sobie sprawę z faktu, że Pakt ten będzie mocno kontrowersyjny, jednakże moim zdaniem warto nawet przegrać te wybory za cenę uwolnienia Bialeńczyków w Brodrii....Co?
Cytat:Podstawowym celem naszej polityki zagranicznej jest dbanie o Bialeńczyków poza granicami kraju i ja ten cel realizuję....Co?
Cytat:Dymisji MON nie rozumiem, bowiem nigdzie nie zabroniłem wyrażania swoich opinii przez ministrów. Zachęcam Premiera do nieprzyjęcia dymisji i MON do zmiany zdania. Chyba, że jest to część przedwyborczej kampanii Jednej Bialenii..Wpierw to nie przyjmij dymisji Premiera.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.