11.08.2014, 10:34:16
Dzięki Paktowi Swarzewski-Smirnoff uwolniony zostanie Konstanty i Heinrich, i to bez żadnego niepotrzebnego przepraszania, czego plany pojawiały się w trakcie debat nad treścią porozumienia. I weto, a przez to spadek poparcia dla mnie, jest niewielką cenę za respektowanie praw Bialeńczyków.
Nie rozumiem tylko dymisji ministra Michalskiego, który najwięcej na tym Pakcie zyskał i wcześniej odnosił się do niego pozytywnie. Liczę, że zmieni zdanie.
Dymisję premiera przyjąłem, ponieważ on rzeczywiście wykazywał niewielką aktywność. W prawdzie nie było to jego winą, ale jednak.
Nie rozumiem tylko dymisji ministra Michalskiego, który najwięcej na tym Pakcie zyskał i wcześniej odnosił się do niego pozytywnie. Liczę, że zmieni zdanie.
Dymisję premiera przyjąłem, ponieważ on rzeczywiście wykazywał niewielką aktywność. W prawdzie nie było to jego winą, ale jednak.
(11.08.2014, 10:29:06)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Tym zdaniem to w zasadzie mnie obrażasz - tylko nie wiem dlaczego to robisz? W tym temacie, który sam założyłeś wypowiedziałem się jasno kiedy rozpocznę swoją kampanię wyborczą - masz jakieś powody by uznawać, że kłamałem czy mam zwyczaj to robić?Zgodna rezygnacja jednobialeńskiej części rządu wydaje się nie być przypadkiem, szczególnie niecałe dwa tygodnie przed końcem kadencji.
N.N