Pakt Swarzewski-Smirnoff
Dzięki Paktowi Swarzewski-Smirnoff uwolniony zostanie Konstanty i Heinrich, i to bez żadnego niepotrzebnego przepraszania, czego plany pojawiały się w trakcie debat nad treścią porozumienia. I weto, a przez to spadek poparcia dla mnie, jest niewielką cenę za respektowanie praw Bialeńczyków.
Nie rozumiem tylko dymisji ministra Michalskiego, który najwięcej na tym Pakcie zyskał i wcześniej odnosił się do niego pozytywnie. Liczę, że zmieni zdanie.

Dymisję premiera przyjąłem, ponieważ on rzeczywiście wykazywał niewielką aktywność. W prawdzie nie było to jego winą, ale jednak.

(11.08.2014, 10:29:06)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Tym zdaniem to w zasadzie mnie obrażasz - tylko nie wiem dlaczego to robisz? W tym temacie, który sam założyłeś wypowiedziałem się jasno kiedy rozpocznę swoją kampanię wyborczą - masz jakieś powody by uznawać, że kłamałem czy mam zwyczaj to robić?
Zgodna rezygnacja jednobialeńskiej części rządu wydaje się nie być przypadkiem, szczególnie niecałe dwa tygodnie przed końcem kadencji.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości