Pakt Swarzewski-Smirnoff
(11.08.2014, 10:34:16)Conducator Swarzewski link napisał(a): [quote author=Krzysztof Razorblade link=topic=1473.msg13712#msg13712 date=1407745746]
Tym zdaniem to w zasadzie mnie obrażasz - tylko nie wiem dlaczego to robisz? W tym temacie, który sam założyłeś wypowiedziałem się jasno kiedy rozpocznę swoją kampanię wyborczą - masz jakieś powody by uznawać, że kłamałem czy mam zwyczaj to robić?
Zgodna rezygnacja jednobialeńskiej części rządu wydaje się nie być przypadkiem, szczególnie niecałe dwa tygodnie przed końcem kadencji.[/quote]
Czyli jednak uważasz, że kłamię i spiskuję - bo po pierwsze sam wiesz, że nikogo oprócz nas dwóch na Forum nie było wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy, kiedy to złożyłem dymisję. Doskonale też wiesz, że żadnych komunikatorów nie używam i nie mam - bo sam kiedyś chciałeś ze mną rozmawiać via GG czy czegoś podobnego i takiej możliwości nie było. Do tego mogłeś przeczytać moją odpowiedź na post Macieja... gdzie oświadczyłem, że jest to moja osobista decyzja podjęta bez konsultacji z innymi członkami rządu. Czyli uważasz, że było ono nieprawdziwe - a ja jestem w takim razie wg Ciebie kłamcą i spiskowcem.

Czy w takiej sytuacji dalsza współpraca między nami jest w ogóle możliwa?
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości