Uchwała o likwidacja ustawy
(11.08.2014, 10:54:49)Conducator Swarzewski link napisał(a): Tu nie chodzi o jakieś uszczęśliwianie, tylko o dbanie o interes Bialeńczyków poza granicami kraju. [...] Decyzja polegała na tym, co jest ważniejsze. [...] Dla mnie ważniejsza jest wolność moich rodaków.
Wybacz, ale to trochę dziwne w sytuacji gdy z dwóch Bialeńczyków rzekomo chcących uwolnienia w Brodrii (cokolwiek to znaczy) jeden jest posłem-wnioskodawcą zerwania stosunków dyplomatycznych z tym państwem, a drugi oświadczył publicznie i zdecydowanie, że zawartego przez Ciebie traktatu z FB nie uznaje.

W tej sytuacji powinieneś chyba głosować za odrzuceniem swojego własnego weta... bo zdaje się było błędem. I nie chodzi mi tutaj o Twoje szanse wyborcze tylko o fakt, że pomimo (jak twierdzisz - a nie mam powodu Tobie nie wierzyć) dobrych chęci chyba popełniłeś błąd w ocenie tego czego pragną "Bialeńczycy".
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: