11.08.2014, 11:34:54
Interesem Narodu jest wolność Bialeńczyków poza granicami kraju. Interesem Narodu są dobre stosunki z bliskim nam krajem. Brodria się zmieniła. Panowie Smirnoff i Dostojewski szanują dominującą pozycją Bialenii na Nordacie i naszą zdecydowanie większą aktywność. Ale chcą z nami współpracować na nowych podstawach i ja jestem zwolennikiem tej współpracy. Z resztą zgodnie z programem wyborczym FOR-ND, a więc także i lorda Kamińskiego!
Poza tym, nie uważasz, że taka polityka zagraniczna poprzez klony jest trochę kompromitująca w oczach całego mikroświata?
Cytat:1. W Brodrii przecież jestem szpiegiem, po co się tam wybierać? Mój klon może kopiować oświadczenia MSZ z forum Bialenii, no nie?No chyba zaproszę zaraz na forum pana Dostojewskiego, który uchyli rąbka tajemnicy z panów wczorajszej rozmowy.
Poza tym, nie uważasz, że taka polityka zagraniczna poprzez klony jest trochę kompromitująca w oczach całego mikroświata?
Cytat:2. Interes Narodu jest dosyć, hmm... pojęciem subiektywnym.Większość pojęć z zakresu polityki zagraniczne jest dość subiektywna. Za to zdecydowanie obiektywnie szkodliwe jest obrażania kraju sojuszniczego (tak, Brodria przez te wszystkie miesiące była sojusznikiem, zgodnie z traktatem) i jego władze. Nie sądzisz?
N.N