Pakt Swarzewski-Smirnoff
(11.08.2014, 11:51:37)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Bez urazy, ale metoda polegająca na "uśmiercaniu" i klonowaniu osób, które sobie zarobiły na negatywną opinię w RB (i chyba nie tylko u nas, bo to zbyt mały powód by się "uśmiercać" i ośmieszać działaniem za pomocą klona), a które dalej kierują FB "z tylnego fotela" - jakoś nie wydaje mi się najlepszą dla utrzymywania "pozytywnych stosunków".

Co niby zmieniło się FB - bym mógł sądzić, że jest to teraz kraj budzący zaufanie?

Niestety nie mogę się z Panem zgodzić. Pełnię władzy wykonawczej Federacji Brodryjskiej posiada tylko i wyłącznie tymczasowy rząd, składający się z Przewodniczących Komisji Spraw Zewnętrznych (moja skromna osoba Wink) i Spraw Wewnętrznych (Kazimierz Sabatowski) oraz Prezydent Federacji JE Dmitrij Smirnoff.

Obecnie jak już wielokrotnie podkreślałem Zgromadzenie Narodowe prowadzi prace mające na celu odbudowę kraju. Właśnie jednym z punktów tejże renowacji miało być ukrócenie niepotrzebnego sporu z Republiką Bialeńską.

EDIT:

(11.08.2014, 12:02:07)Maciej Kamiński link napisał(a): Tak, zgadza się. Akurat te dwie osoby (i Pana Sabatowskiego także) szanuję - ale Brodryjczyków jest jakby więcej, i ta reszta moje zaufanie utraciła ostatecznie swoimi ostatnimi akcjami.

Cieszę się, że mnie Waść szanujesz ;D. Czym reszta Brodryjczyków zasłużyła sobie na utratę Waszmości zaufania?

(11.08.2014, 12:02:07)Maciej Kamiński link napisał(a): Obiektywnie szkodliwe jest to, co się dzieje w Brodrii.

Jak mam to rozumieć? Jeśli chodzi o domniemane klony Grutina, to zapewniam, że ów osobnik nie posiada już relanego wpływu na losy naszego kraju.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości