11.08.2014, 12:10:04
Cytat:Tak, na gorsze. Kloning "zmarłych" zatacza coraz szersze kręgi (w tym utrzymywanie kompletnej fikcji, jak przy Grutinie), a o bezprawne zbanowanie coraz łatwiej.Bezprawne zbanowania zostały cofnięte, w związku z Paktem Swarzewski-Smirnoff. Natomiast Władimir Grutin nie jest u władzy Federacji, nie został zaproszony do rozmów na temat Paktu. Poza tym, w ZSKHiW też ogłoszono śmierć króla, który potem powrócił i znowu przejął władzę. Dlaczego tamto tolerujesz, a w Brodrii uważasz to za zbrodnię?
Cytat:Tak, zgadza się. Akurat te dwie osoby (i Pana Sabatowskiego także) szanuję - ale Brodryjczyków jest jakby więcej, i ta reszta moje zaufanie utraciła ostatecznie swoimi ostatnimi akcjami.Cóż, akurat ta trójka uczestniczyła we wczorajszej konferencji ze mną. Tak więc to oni odpowiadają za Federację. Abdullah jest po prostu administratorem, a pan Hyjek ma swoją jednoosobową Republikę Wschodnionordacką.

Cytat:Obiektywnie szkodliwe jest to, co się dzieje w Brodrii.Brodria przeżywa swój renesans i pan Smirnoff razem z sojusznikami odnawia oblicze Brodrii.
Cytat:To nie ma sensu, choćby ta rozsądna część brodryjskiego społeczeństwa nie wiem jak się starała, to reszta te wysiłki zepsuje swoimi akcjami.To akurat szybciej mogliby powiedzieć Brodryjczycy o Bialeńczykach. Bowiem z panem Grutinem/Chruszczenko rozmawiałem jeszcze wczoraj i zachowywał się w porządku.
N.N